Connect with us

Amerika

20-GODIŠNJU DEVOJKU PROGLASILI MRTVOM: Ona otvorila oči i prodisala dok su je pripremali za sahranu!

Published

on

Devojka koju su bolničari greškom proglasili mrtvom, otvorila je oči dok su je pogrebnici pripremali za sahranu.

Pogrebnici samo što nisu počeli da ispuštaju krv Timeše Bešamp, kada su shvatili da je još uvek živa, rekao je advokat njene porodice.

Dvadesetogodišnjakinja sa posebnim potrebama trenutno je na respiratoru, i nalazi se u kritičnom stanju.

Medicinsko osoblje pozvano je u dom Bešampovih u predgrađu Southfield-a, nakon što je devojka, koja pati od neimenovane bolesti, u nedelju ujutro doživela zastoj srca.

Timeša nije disala, a lekari su pokušali da je ožive veštačkim disanjem metodama reanimacije čitavih 30 minuta pre nego što je proglašena mrtvom na licu mestu, rekao je šef vatrogasne službe Southfield Džoni Menifi.

“S obzirom na medicinska očitavanja i stanje pacijentkinje, tada je utvrđeno da ona ne pokazuje znake života”, izjavio je Menifi.

“Pošto nije bilo naznaka bilo čega protivzakonitoh, u skladu sa standardnim operativnim postupkom, kontaktirana je kancelarija medicinskog istražitelja okruga Oakland i dati su medicinski podaci”, objasnio je.

“Pacijentu je ponovo potvrđen smrtni ishod i telo je predato porodici kako bi obavili pripreme sa pogrebnom kućom po njihovom izboru.”, zaključio je.

Vatrogasna služba rekla je ABC-u 11 da su medicinski radnici predali informacije o pozivu lokalnom lekaru i inspektoru, koji je na osnovu tih detalja proglasio ženu mrtvom.

Džefri Figer, advokat porodice Bešamp, rekao je za VXYZ da je Timešina kuma, registrovana medicinska sestra, rekla lekarima kako je opipala puls kod “mrtve” devojke.

“Upravo je trebalo da je balzamuju, što bi bilo izuzetno strašno da nije otvorila oči”, rekao je Figer i dodao: “Počeli bi da ispuštaju njenu krv, da bude, vrlo, vrlo iskren u vezi s tim”.

“To je jedna od najstrašnijih noćnih mora koju možete zamisliti”, zaključio je.

Gospodin Figer je rekao kako je došlo do kašnjenja u trajanju od sat i po vremena prilikom prevoza gospođice Bešamp iz porodične kuće u pogrebni dom, kao i da je to verovatno bilo presudno za njeno preživljavanje i potencijalni oporavak.

Majka gospođice Bešamp, Erika Latimor, kroz suze je ispričala za Local 4 kako je primila poziv iz pogrebnog doma, odakle su joj rekli kako je njena ćerka još uvek živa.

„Rekli su: ‘Gospođo, vaša ćerka je na putu za bolnicu Sinaj Grejs. Diše. Živa je'”, ispričala je vidno potresena majka.

“Ovo mi je uništilo život. Sami mi je rekla: ‘Ne, gospođo, vaša ćerka diše’. Rekla sam: ‘Kako to mislite? Kako mislite diše?’, a ona je rekla: ‘Gospođo, ona je u bolnici’, ispričala je Latimor.

Pre tog telefonskog poziva, Latimor je rekla kako je pitala lekare da li su 100% odsto sigurni da je njena ćerka “otišla” kada je proglašena mrtvom, na šta su oni odgovorili: “Da, gospođo, otišla je”.

Izvori su ispričali za Local 4 kako su policajci navodno videli gospođicu Bešamp kako se pomera i diše nakon što je proglašena mrtvom.

Službenici su ponovo pozvali pomoćnike hitne pomoći, ali su oni navodno rekli kako je u pitanju nuspojava lekova koji su joj davani.

Izvori koji imaju saznanja o ovoj istrazi kažu za Local 4 da je policija Southfield-a navodno videla kako se kreće i diše i pozvala vatrogasne ekipe nazad, ali vatrogasne ekipe tvrde da su to bile nuspojave lekova koji su joj davani.

Izvori su za TV stanicu rekli da je gospođica Bešamp, koja ima brata blizanca, odvedena u pogrebni dom Džejms H. Kol u ​​Detroitu oko pet sati nakon što su lekari pozvani u porodični dom.

Zaposleni u pogrebnom domu primetili su da devojka još uvek diše.

“Nakon dozvole dobijene od medicinskog odeljenja okruga Oukland, ona je prevezena u naš pogrebni dom. Po dolasku, naše osoblje potvrdilo je da diše i pozvalo je hitnu pomoć”, rekao je portparol pogrebnog doma.

Lekari iz vatrogasne službe Detroita potvrdili su da je gospođa Bešamp još uvek živa i prevezli su je u bolnicu.

„Oni (pogrebno osoblje) su sprovodili uobičajeni medicinski postupak i kada im je rečemo da telo treba balzamovati i sve to. To nas je nekako iznenadilo. Nismo mogli da poverujemo”, ispričao je Dejv Fornel, zamenik komesara vatrogasne službe u Detroitu, za ABC 11.

Rekao je da gospođica Beauchamp diše i da ima “pristojan” puls i nivo kiseonika u krvi.

Portparol ureda glavnog medicinskog istražitelja okruga Oakland rekao je da telo nije preuzeto posle smrti zbog informacija koje je policija pružila o njenoj zdravstvenoj istoriji i činjenice da nije bilo sumnje na zločin.

Izvor: NewsBreak
Foto: Printscreen YouTube

Advertisement