Chicago
82°
Sunny
6:47 am6:32 pm CDT
Feels like: 84°F
Wind: 5mph SE
Humidity: 50%
Pressure: 30.25"Hg
UV index: 5
MonTueWed
81/63°F
82/68°F
81/64°F

Published 3 years ago

By admin

BOLESNO Netflix objavio film o tinejdžerkama plesačicama: Degutantne scene zgrozile javnost (VIDEO)

“Cuties”, kontroverzni nagrađivani francuski film u kojem su predstavljene mlade tinejdžerke plesačice, objavljen je u sredu na Netfliksu, i već je izazvao gomilu reakcija gledalacazbog prikazivanja dece u izuzetno seksualnim situacijama.

“Film koji je režirala francuska rediteljka Majmuna Dukur, focusiran je jedanaestogodišnju Ejmi, koja se pridruže školskoj ženskoj plesačkih grupi, gde ubrzo postaje svesna svoje sve prisutnije ženstvenosti. U tom procesu, ona dolazi u sukob sa svojom majkom i njenim sistemom vrednosti”, navodi se u opisu filma.

https://twitter.com/GhostJim4/status/1303771909356650496

Inserti iz kontroverznog ostvarenja postali su viralni na društvenim mrežama, a mnogi gledaoci optužili su Netflix da promoviše pedofiliju i seksualizuje decu jer dozvoljava prikazivanje ovog filma na njihovoj platformi.

“Netflix je objavio film ‘Cuties’ o tverkingu 11-godišnjakinja“, napisao je Met Volš iz DailyWire-a na Tviteru.

“Duži klipovi filma sada kruže. Mnogo je gore nego što sam mislio, a mislio sam da će biti izuzetno loše. VRLO eksplicitno seksualni ples, devojčice se dodiruju, kadrovi međunožja itd. To su deca. “

Režiserka se ranije žalila kako prima pretnje smrću, nakon objavljivanja američkog postera za film koji je prikazivao maloletnu ekipu na sceni u različitim pozama. Dukure je rekla kako ju je iznenadio američki poster, kao i da je nekoliko puta razgovarala sa Netfliksom.

Netfliks se izvinio za plakat korišćen za promociju filma, uveravajući kritičare da nije reprezentativan za sam film.

https://twitter.com/RyanGirdusky/status/1303919954555793408

„Duboko nam je žao zbog neprikladnih slika koje smo koristili za Mignonnes / Cuties“, rekla je portparolka Netfliksa za Daily Caller News Foundation. „Nije bilo u redu, niti to predstavlja ovaj francuski filma premijerno prikazan na Sundance-u.“

Film je producirao Zangro, francuski producent koji je ranije učestvovao u kratkometražnom filmu pod nazivom ‘Mamans’, takođe u režiji Dukur. Кratki film fokusira se na odrastanje deteta u poligamnom domaćinstvu.

U intervjuu za Varajeti, Zangro je pohvalio rad Dukur sa maloletnom, tinejdžerskom ekipom rekavši: „Neverovatno je gledati. Radi na istom nivou kao i deca. Sa njima ima dubok i prisan odnos. Ona glumi sa njima. Ona plače, a oni plaču. Postoji magična veza i dubok osećaj poverenja. “

Izvor: Daily Caller
Foto: Printscreen Twitter @RyanGirdusky

YOU MAY LIKE