Connect with us

Amerika

BOLESNO Netflix objavio film o tinejdžerkama plesačicama: Degutantne scene zgrozile javnost (VIDEO)

Published

on

“Cuties”, kontroverzni nagrađivani francuski film u kojem su predstavljene mlade tinejdžerke plesačice, objavljen je u sredu na Netfliksu, i već je izazvao gomilu reakcija gledalacazbog prikazivanja dece u izuzetno seksualnim situacijama.

“Film koji je režirala francuska rediteljka Majmuna Dukur, focusiran je jedanaestogodišnju Ejmi, koja se pridruže školskoj ženskoj plesačkih grupi, gde ubrzo postaje svesna svoje sve prisutnije ženstvenosti. U tom procesu, ona dolazi u sukob sa svojom majkom i njenim sistemom vrednosti”, navodi se u opisu filma.

Inserti iz kontroverznog ostvarenja postali su viralni na društvenim mrežama, a mnogi gledaoci optužili su Netflix da promoviše pedofiliju i seksualizuje decu jer dozvoljava prikazivanje ovog filma na njihovoj platformi.

“Netflix je objavio film ‘Cuties’ o tverkingu 11-godišnjakinja“, napisao je Met Volš iz DailyWire-a na Tviteru.

“Duži klipovi filma sada kruže. Mnogo je gore nego što sam mislio, a mislio sam da će biti izuzetno loše. VRLO eksplicitno seksualni ples, devojčice se dodiruju, kadrovi međunožja itd. To su deca. “

Režiserka se ranije žalila kako prima pretnje smrću, nakon objavljivanja američkog postera za film koji je prikazivao maloletnu ekipu na sceni u različitim pozama. Dukure je rekla kako ju je iznenadio američki poster, kao i da je nekoliko puta razgovarala sa Netfliksom.

Netfliks se izvinio za plakat korišćen za promociju filma, uveravajući kritičare da nije reprezentativan za sam film.

„Duboko nam je žao zbog neprikladnih slika koje smo koristili za Mignonnes / Cuties“, rekla je portparolka Netfliksa za Daily Caller News Foundation. „Nije bilo u redu, niti to predstavlja ovaj francuski filma premijerno prikazan na Sundance-u.“

Film je producirao Zangro, francuski producent koji je ranije učestvovao u kratkometražnom filmu pod nazivom ‘Mamans’, takođe u režiji Dukur. Кratki film fokusira se na odrastanje deteta u poligamnom domaćinstvu.

U intervjuu za Varajeti, Zangro je pohvalio rad Dukur sa maloletnom, tinejdžerskom ekipom rekavši: „Neverovatno je gledati. Radi na istom nivou kao i deca. Sa njima ima dubok i prisan odnos. Ona glumi sa njima. Ona plače, a oni plaču. Postoji magična veza i dubok osećaj poverenja. “

Izvor: Daily Caller
Foto: Printscreen Twitter @RyanGirdusky

Advertisement