Chicago
21°
Ведро
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 10°F
Ветар: 13mph SW
Влажност: 55%
Притисак: 30.25"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
41/30°F
48/36°F
41/36°F

Published 3 godine ranije

By admin

UČENIK UDALJEN SA ČASA ZBOG PODRŠKE TRAMPU: Transparent predsednika izazvao haos u američkom školstvu! (VIDEO)

Učitelj srednje škole u ​​severnoj Kaliforniji zapretio je učeniku udaljavanjem sa nastave, ukoliko ne ukloni zastavu „Tramp 2020“ koju je učenik imao u svojoj sobi, a koja se mogla uočiti tokom njegovog praćenja onlajn nastave.

„Otkako je počela škola, mom sinu je u pozadini visila Trampova zastava“, izjavila je majka ovog dečaka tokom obraćanja medijima.

Kako ona navodi, učiteljica se njenom sinu obratila sledećim rečima: „Uklonite zastavicu ili premestite kadar kamere u narednih 15 sekundi kako Vam ne bih uskratila mogućnost praćenja nastave“.

Na video zapisu o incidentu, koji je snimio jedan od učenika koji je takođe pratio nastavu, može se čuti nastavnikova pretnja i petnaestosekundno odbrojavanje koje upozorava dečaka da odloži zastavu.

Kao što se može čuti na priloženom snimku, dečak se sam odjavio sa onlajn časa i pre nego što je nastavnik završio preteće odbrojavanje.

U TV izveštaju navodi se informacija da je učitelj u međuvremenu uputio izvinjenje zbog ovog incidenta, dok je majka ovog mališana Tifani, uputila kritike na račun školskog odbora i uprave škole, jer ne postoje jasno propisana školska pravila koja se odnose na korišćenje simbola u ličnim prostorijama učenika.

Tifani je izjavila da je njena molba da stupi u kontakt sa predstavnikom školskog odbora odbijena.

Kodeks ponašanja okruga Kolusa uključuje zabranu nošenja odeće sa vulgarnim i nepristojnim poruke koje ponižavaju bilo koju rasu – ali nigde nije navedena zabrana obeležja koja su u vezi sa politikom ili političkim kampanjama.

Učenik navodno nije kažnjen zbog incidenta.

Izvor: The Blaze
Foto: Printscreen / YouTube

YOU MAY LIKE