Connect with us

Amerika

NEVIĐENA PRISTRASNOST: Moderator predsedničke debate na žestokom udaru javnosti zbog naklonjenosti Bajdenu!

Published

on

Novinar Fox News-a Kris Volas, inače Demokrata, suočava se sa žestokim reakcijama javnosti i brojnih kolega, koji su ga kritikovali zbog pristrasnosti tokom predsedničke debate, odnosno zbog očigledne naklonjenosti demokratskom kandidatu Džou Bajdenu protiv aktuelnog predsednika SAD i kandidata Republikanaca Donalda Trampa.

Jedno od glavnih zamerki jeste to što je Volas dozvoljavao Bajdenu da prekida Trampa i što je uskakao da ga sam prekine, kada bi Tramp počeo da govori o Bajdenu.

Voditelj Fox News-a Brajan Kilmid javno je prozvao kolegu na društvenim mrežama napisavši: “Zašto je dozvoljeno Džou Bajdenu da prekida, a Donaldu Tramou nije?”

Endi MekKarti, saradnik Fox News-a napisao je: “Volim Krisa Volasa, ali trebalo bi mu se skloni s puta”.

MekKarti je dodao: „Kris Volas uskače drugi put kada Bajden ima problema sa Trampovim ispitivanjem“.

Voditelj Fox News-a Greg Gatfeld rekao je kako “nije dobro” što se Volas navodno smejao sa Bajdenom.

Bil O’Rajli, koji je nekada bio Volasov kolega, napisao je na Tviteru: “Dobar odgovor Trampa – kaže Krisu Volasu da o njemu raspravlja, a ne o Džou”.

O’Rajli je dodao: “Kris Volas nije baratao činjenicama o ukrajinskim isplatama Bajdenovom sinu koje je Trump izneo. Velika greška gospodina Volasa”.

Advokatica Harmit Dilon napisala je na Tviteru: “Kris Volas je sramota. Republikanci treba da prestanu da dozvoljavaju ukaljanim medijima da imaju bilo kakvu ulogu u debatama u narednim godinama”.

Glumac Džejms Vuds napisao je na Tviteru: „Kris Volas je besramno pristrasan. To je prelepa demonstracija lažnih vesti na delu. Zapravo mi je drago što se to događa, jer to i sami vidite. ”

Novinar Jašar Ali, koji je bio kopredsednik u predsedničkoj kampanji Hilari Klinton 2008. godine, napisao je na Tviteru da “nema sumnje” da „Volasu ne ide dobro kao moderatoru debate“.

Urednik Newsweek-a Džoš Hamer napisao je na Tviteru: “Neoprostiv pokušah Krisa Volasa večeras. I kažem to kao neko ko je generalno njegov fan”.

Ričard Grenel, izaslanik Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine tvitovao je: “Kris Volas bi trebalo da bude nevidljiv. Nije. Počelo je užasno”.

Grenell je dodao: “Chris Vallace ne prekida Džoa Bajdena”.

Izvor: Daily Wire
Foto: Serbian Times / Printscreen YouTube / Wall Street Journal

Advertisement