Chicago, IL
48°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 3mph E
Humidity: 45%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
46°F
45°F
45°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 4 years ago

By admin

ŠOKANTNA ISPOVEST Maloletna žrtva princa Endrua: Bila sam seks robinja, držali su portret Klintona u kući strave

Virdžiniji Roberts tada je bilo samo 17 godina, a danas je udata žena i njeno svedočenje ozbiljno je uzdrmalo kraljicu Elizabetu II.

Princ Endru (60), crna ovca britanske kraljevske porodice, svakim je danom sve nepoželjniji na Dvoru. Užasni detalji neprestano cure i šokiraju javnost. Naime, u medijima se pojavljuje sve više eksplozivnih informacija iz dosad zapečaćenih dokumenata sa suda u Njujorku, o pedofilskom lancu pokojnog finansijera Džefrija Epstajna, prinčevog prijatelja.

“Povlačim crtu kod ekstremnih fetiša, posebno onih koji uključuju moj jezik i stopala u istoj rečenici. Doživljavao je ekstazu dok se koncentrirao tijekom seksualnih odnosa na moje nožne prste, i bilo je to najdužih 10 minuta u mojem životu“, ispričala je žrtva Virdžinija Roberts, koja je imala samo 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu.

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satiričnog TV shoua “Spitting Image”, a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala. Amerikanka Virdžinija Roberts, udata Gjufre, objasnila je kako ju je koristio tokom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Johani Sjoberg.

SEDELA MU U KRILU

“Bilo im je lako pružiti zabavu koju su hteli. Sela sam princu u krilo te je počeo dodirivati moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom“, ispričala je Roberts, kako prenosi Daily Mail.

“Nije dugo trajalo, koliko se sećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje“, dodala je.

Prema njenim rečima, sve se odvijalo u “kući strave”. Iako su na Dvoru možda i mislili da će se skandal s vremenom utišati, s obzirom na to da su princa Endrua, vojvodu od jorka, razrešili kraljevskih dužnosti, on i dalje nosi kraljevsku titulu i u naslednom je nizu za tron, a sada se čini da se drama tek zahuktava.

Princu takoše i ne ide baš na ruku to što je nedavno uhapšena Epstajnova madam Gislejn Maksvel (58), pristala na potpunu saradnju sa FBI-em i navodno će otkriti imena svih upletenih u iskorišćavanje i seksualno zlostavljanje maloletnica. Virdžinija Gjufre, danas 36-godišnjakinja, tvrdi da je milijarderu Epstajnu i njegovoj “madam” bila seksualna robinja, kako su je iskorišćavali oni, ali i njihovi moćni prijatelji.

Navodi da je princa Endrua upoznala 2001. godine u Londonu, gde je bila prisiljena na seks s njim u kući Gislejn Maksvel. Princ Endru i Maksvel, koja je u njujorškom zatvoru, gde čeka suđenje zbog optužbi za podvođenje maloletnika, seksualnu trgovinu decom i klevetu, demantovali su te optužbe.

Princ Endru, koji se retko pojavljuje u javnosti posljednjih meseci, otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti, a viđen je ove sedmice, vidno oronuo, oči je skrivao iza sunčanih naočara.

Kolike su razmere skandala pokazuje i nedavno venčanje njegove kćeri princeze Beatris, na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora, bio, ali nema ga ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

STIŽE I KNJIGA

Šokantni sudski dokumenti zapravo citiraju Virdžinijin rukopis na 139 stranica za nadolazeće memoare koje planira nazvati “Klub plejboja milijardera”, koji su sudu predani u sklopu tužbe za klevetu koju je Virdžinija pokrenula protiv Mavel 2015. godine. U knjizi Gjufre tvrdi da su se ona i princ zajedno kupali, a on je posebnu pažnju posvećivao njenim stopalima. Napisala je da je “obožavao njeno mlado telo, posebno njena stopala, milovao joj je nožne prste i lizao ih”. Epstajn, tvrdi, uopšte nije hteo da zna “mračne detalje”.

“Džefri nije želeo da zna mračne detalje moje intimne noći s princem. Jednostavno me pitao smatram li da sam dobro obavila posao i učinila njegovog prijatelja srećnim. Znala sam da su njih dvojica već ocenili moj performans i raspravili o tome među sobom, stoga sam samo klimnula glavom. Iako sam se s Džefrijem nasmejala na prinčevu čudnu fiksaciju mojim nogama, i rekla bih da je Epstajnu zagolicao maštu svojim čudnim fetišem, pa se dobro nasmejao na njegov račun“, istakla je Gjufre.

Izvor blizak princu rekao je za The Sun da dokumente treba čitati s oprezom jer su princa “lažno optuživali dugi niz godina”. Bliski ljudi princu dodaju i kako znaju da će “u predstojećim sedmicama biti oslobođen i osvećen”, kao i da su tvrdnje iz sudskih spisa “potpuno netačne”.

KLIMAVI ALIBI

Šokantne tvrdnje Amerikanke Gjufre otkrivaju da ju je princu dovela Gislejn Maksvel.

“ Gislejn me je odvela do dekadentnog kauča, na kojem je sedeo okretala me kako bi me princ mogao dobro pogledati pre nego što mu sednem u krilo. Sve što je trebalo da učinim bilo je da se pretvaram da me zabavljaju njihove geste, a kad je Endru moje grudi uhvatio lutkom napravljenom na njegovu sliku i priliku, samo sam se odmakla sa smeškom “opisala je Gjufre.

Ovi skandalozni navodi šokirali su javnost nedugo nakon što je, prema medijskim naslovom, prinčev alibi za noć kada je navodno silovao Gjufre da je bio s kćeri Beatris u Pizza Expressu u Suriju “postao vrlo klimav“.

Pojavili su se novi svedoci koji tvrde da je princ bio u jednom londonskom noćnom klubu s Virdžinijom.

BIZARNA TAMNICA ZA ZLOSTAVLJANJE U NJUJORKU

Predatori su se okupljali u stanu u Njujorku koji je dobio i prigodan naziv “kuća horora” zbog jezivog uređenja interijera.

Predvorje je bilo ukrašeno s bezbroj očnih jabučica, a još je bizarniji portret bivšeg američkog predsednika Klinton, Epstajnovog prijatelja, prikazanog u štiklama i famoznoj plavoj haljini koju je nosila Monika Levinski kad je s Klintonom imala intimni odnos.

U kupatilu su, pak, na zid postavljene grudi “za igru”, a u kući se nalazi niz fotografija Epstajnovih prijatelja, poput Vudija Alena, takođe optuženog za seksualno zlostavljanje. Tamo su i preparirani tigar i slika nage žene umetnika Kisa van Dongena, kupljena za 6 miliona dolara 2004. godine.

Ističe se da je Epstajnov ponos bila je golema šahovnica s figurama po uzoru na njegovo žensko osoblje.

Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Printscreen Youtube / Westchester Digital Summit, BBC News, CBS Evening News

YOU MAY LIKE