Connect with us

Amerika

SKANDAL: Učitelj pitao razred kojoj se osobi najviše dive. 10-godišnjak odgovorio “Donald Tramp”. Učitelj ga izbacio sa časa!

Published

on

U petak, nakon što je dijagnoza koronavirusa predsednika Trampa objavljena u javnosti, desetogodišnji učenik iz Takome, u američkoj državi Vašington, na virtuelnom času, odgovarajući na pitanje svog učitelja kojoj se osobi najviše divi, napravio je “fatalnu grešku” kada je odgovorio sa:

„Donald J. Trump.“

Brendan Stenton, nastavnik “P.G. Keithley” Middle School, tražio je od svojih učenika na Zoom onlajn času da odgovore na pitanje: „Ko je osoba kojoj se divite i zašto?“ Sin Elsi Kusander je odgovorio:

Divim se Donaldu J. Trampu jer Ameriku ponovo čini velikom. I zato što je on najbolji predsednik koji su Sjedinjene Američke Države mogle ikada imati, ikada. I sagradio je zid, tako da teroristi nisu mogli da uđu u SAD. Trump je najbolja osoba na svetu. I zato mu se divim.

Stenton je odmah izbacio učenika iz chat učionice, izbrisao snimak i nastavio da napada predsednika, usput prozivajući učenika koji ga je pomenuo.“

Elsi Kusander je čula šta je rekao učitelj i u neverici nastavila da snima njeno obraćanje učenicima: „Primer koji smo imali tokom ćaskanja, a koji sam izbrisala, nije bio primeren, zar ne? Pogotovo što je taj pojedinac (Tramp) stvorio toliko podele i mržnju među ljudima, ok? Opet, taj pojedinac je prema mnogim ljudima iskazao mržnju i mislim da nije odgovarajući primer za uzor kome bismo se trebali diviti. “

“Ušao sam u sobu svog sina i čuo sam učitelja kako kaže da je ova osoba mrzitelj, da razdvaja ljude itd. Počela sam da snimam. Kako učitelj može svojim učenicima bez činjenica predavati grozne stvari o predsedniku zemlje?“, pita se Elsi Kusander.

Ona je kontaktirala učitelja Stentona kasnije tog popodneva, nakon incidenta, obavestivši ga da je snimala njegov govor.

Piše: Daily Wire Foto: Bloomberg

Advertisement