Connect with us

Amerika

POZNATA GLUMICA PROZVALA NOVINARKU CNN: Šta god da uradi Tramp, Vama ne valja!

Published

on

Glumica Kirsti Eli “nagazila” je novinara CNN-a koji je kritikovao predsednika zbog njegovih postupaka nakon povratka u Belu kuću iz medicinskog centra “Valter Rid”.

Predsednik Donald Tramp skinuo je, naime, masku pred kamerama po dolasku u Belu kuću. Neki mediji i njegovi kritičari optužili su ga za neodgovornost.

„Samo nekoliko dana nakon postavljanja dijagnoze, prvo što predsednik Trump učini po povratku u Belu kuću je skidanje maske“, rekla je Kejtlan Kolins sa CNN-a.

Eli je rasturila Kollinsovu rečenicom:

“Šta biste želeli da uradi? Da počne da plače kao mala kučka da biste mogli izvestiti da “plače kao malo kučka”? Mogao je da obuče hazmat odelo, a vi biste onda rekli…”on je ludak u hazmat odelu”, poručila je Eli.

ODGOVOR GLUMICE: Kirsti Eli u obračunu sa novinarkom CNN

“Mrziš ga. Samo prijavi to”, zaključila je Eli.

Kolinsova je od strane predsednika optužena da je “lažov”, kada je reporterka uhvaćena kako skida masku kada je mislila da su kamere isključene nakon što je kritikovala administraciju za isti prekršaj. Kasnije je tvitnula da je masku skinula na “samo šest sekundi”.

Eli je takođe kritikovala demokrate u ranijem tvitu gde im se rugala što su svo svoje vreme trošili pokušavajući da skinu Trampa.

„Istina je da demokrate u poslednje 3 i po godine nisu postigli NIŠTA, osim što su smišljali načine da skinu Trampa“, tvitovala je ona.

“Utrošili ste naše poreske dolare, VREME i veru. ČAK I sa svim VAŠIM pokušajima da ga uništite, OMANU:I STE!” dodala je.

Nakon što se predsednik pojavio ispred Bele kuće, tvitovao je video na društvenim mrežama ohrabrujući Amerikance da se ne plaše koronavirusa.

“Jedno je sigurno. Ne dozvolite da virus dominira nad vama. Ne plašite se toga. Pobedićete!”, rekao je predsednik.

“Vraćamo se. Vraćamo se na posao”, nastavio je. „Ali ne dozvolite da dominira vašim životima, izađite tamo, samo budite oprezni.“

Izvor: Blaze Foto: Youtube

Advertisement