Connect with us

Srbija

RUSKA GLUMICA ODUŠEVLJENA SRBIJOM: Za samo 4 meseca naučila srpski, obožava kafanu i glumi u Južnom vetru!

Published

on

Anastasia Everal, mlada britanska glumica rođena u Moskvi, u Srbiju je došla zbog snimanja filma “Južni vetar.

Na snimanju filma Ubrzanje” se sprijateljila sa celom ekipom, počela da uči srpski jezik, potom dobila i ulogu na srpskom, u međuvremenu u našoj zemlji počela da pije crno vino, kafu, jede šopsku salatu, a kakav je život u Beogradu u odnosu na onaj u Rusiji, rekla je Anastasia u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Došla sam zbog snimanja filma, ovde sam već 4 meseca. Volim Srbiju, čekamo premijeru Južnog vetra sad. Srbija je super za život, ali volela bih i da radim i živim i u drugim zemljama. Volim energiju ljudi ovde jer su svi otvoreni, svi su mi pomogli kad sam dola ovde. Ćevape nisam probala, jer sam vegeterijanac ali znam da su oni tradicionalno jelo. Miloš Biković mi je veliki prijatelj, on mi je učitelj i najviše mi je pomogao od svih – ispričala je glumica i dodala da je Biković vodio u kafane koje su joj se jako dopale.

Pored glume, mlada glumica se bavi i plesom.

– Profesionalno sam se bavila plesom, baletom. Počela sam sa 3 godine da treniram, i trenirala sam sve do 16 godine.

Rođena u Moskvi, Everal je imala četiri godine kada se sa roditeljima preselila u Englesku, gde je diplomirala na Drama centru u Londonu, da bi potom upisala Li Starsberg institut za pozorište i film u Njujorku, i do sada se pojavila u nekoliko kratkih filmova.

Iako sada živi u Njujorku, Everal kaže da joj se životni planovi trenutno menjaju i planira da, bar u bližoj budućnosti, živi i većinu vremena provodi u Beogradu, gde očekuje rad na novim projektima u Srbiji.

“Volim da budem ovde! Volim ljude, hranu, kulturu, ulice, atmosferu, energiju…Dođeš u Beograd i osećaš se kako kod kuće. Sve ti želi dobrodošlicu. Ne želiš da ideš u neku drugu zemlju”!

Izvor: Kurir tv / Telegraf Foto: Instagram @anastasiaeverall

Advertisement