Connect with us

aktuelno

POZNATI REPER TVRDI: Soroš kontroliše Black Lives Matter, to nije naš pokret!

Published

on

Reper Lord Džamar

Muzička zvezda Reper Lord Džamar obrušio se na pokret “Black Lives Matter”, rekavši da ne podržava ovu aktivističku grupu, za koju smatra da nije njihov pokret i da im je nametnuta od strane Džordža Soroša.

Pedesetjednogodišnji muzičar koji je 1989. pokrenuo hip-hip grupu Brand Nubian, tokom nedavnog intervjua za Turning Point USA, na pitanje da li podržava BLM-ove proteste, on je odgovorio: „Ne, apsolutno ne“, dodajući da ne oseća pripadnost pokretu, čiji je finansijer Džordž Soroš i njegovi sledbenici.

„Dakle, dajmo ljudima pokret koji možemo kontrolisati – obezbedićemo im vođe i sve ostalo “, rekao je on o motivaciji koja stoji iza kontrole takve kampanje i to je ono što to je ono što Black Lives Matter ima u svojoj organizacionoj strukturi. Dovoljno je samo da obratite pažnju na vođe njihovog pokreta”, dodao je reper.

Sagovornik takođe ističe da je Džordž Soroš uložio „100 miliona dolara” u aktivistički pokret Black Lives Matter.

Sad su slogani „ nema pravde, nema mira “ zamenjeni sa „Ruke gore, ne pucajte“, „Ne mogu da dišem“ kao i sa ostalim povicima koje možete čuti.

-Ko stoji iza svega toga, pita se muzičar Džamar.

Komentari Džamara se javljaju u momentu kada su uočljive veze između levičarskog milijardera Soroša i pokreta “defund the police” koji je dominirao raspravom o rasizmu nakon smrti Džordža Flojda.

Kako je nedavno izvestio Neon Nettle, grupa protiv deportacije povezana sa Sorošovom fondacijom jedna je od grupa koja stoji iza pokreta koji poziva na negiranje policije, pravnih sudova, pa čak i zatvaranje zatvora.

U stvari, Soroševa grupa je već bila umešana u pokret „defund the police“ još početkom 2016. godine, pre nego što vest o smrti policajca Džordža Flojda odjeknula na globalnom nivou.

Izvor: Neon Nettle Foto: Printscreen / Neon Nettle

Advertisement