Connect with us

aktuelno

OHAJO U CRNOM: “Otac godine” ubio ženu, troje dece i psa a potom sebi oduzeo život

Published

on

U užasnom krvoproliću koje je šokiralo zajednicu Ohaja, sumnja se da je Džon Nelson ubio svoju ženu i troje dece, upucavši ih pre nego što je počinio samoubistvo, prenosi Dejli Mejl.

Susedi kažu da su čuli glasne prepirke koje su dolazile iz kuće poslednjih dana..

U kući pokojnog para u Eliriji u Ohaju istražitelji su pronašli tela ubijene supruge Robin Nelson (35), njeno troje dece, Gavin, (12), Brajan (10) i Liam (6), kao i leš Džona Nelsona (44), za koga se sumnja da je nakon četvorostrukog ubistva oduzeo sebi život…

Nelson je čak navodno otišao toliko daleko da je ubio porodičnog psa, a telo životinje takođe je pronađeno među telima ostavljenim nakon počinjenog ubistva.

Porodični rođak, Ben Runion, izjavio je za američki “Sun” da je Džona Nelsona smatrao za “oca godine” koji je bio posvećen svojoj porodici.

Komšija Nelsonovih, Eneta Hubard izjavila je za Njuz Klivlend , da su se začuli krici oko 17.20 , nalik zvuku petardi. Buka koja je dopirala iz njihovog doma nije prestajala.

Tragedija u porodici iz Ohaja je uznemirila čitav okrug, a nadležne institucije su uputile apel svim građanima da se obrate za stručnu pomoć, koja će im biti uvek na raspolaganju: „U ponedeljak će studentima, roditeljima i osobama kojima je potrebna pomoć, biti obezbeđen tim savetnika i socijalnih radnika “Eliria Schools”, obučenih za traume, krize i podršku.”

Vlasti u Ohaju i dalje istražuju ovaj slučaj navodnog ubistva u kome je pet osoba izgubilo život.

Izvor: Knewz.com
Foto: Printscreen

Advertisement