Connect with us

Amerika

NOVA, ZIMSKA ATRAKCIJA ČIKAGA: “Iglu” selo na West Loop-u već prima goste

Published

on

Spakujte ćebence za ovo iskustvo uživanja na otvorenom

Vremenska prognoza za Čikago je primetno hladnija ove nedelje, jer dnevne temperature padaju na 50 Farenhajta (10 Celzijusa). Lokalni restorani i barovi spremaju se za ono što dolazi: Zimska sezona na Srednjem zapadu je surova, ali usred globalne pandemije vlasnici restorana takođe se bore sa smanjenim zatvorenim kapacitetom i strogim smernicama koje bi trebale da osiguraju bezbednost gostiju.

Uz gradske vlasti koje podstiču restorane i barove da šire ugostiteljske objekte na otvorenom u zimskim mesecima, Selo iglua i staklenika pojavilo se na Zapadnoj petlji (West Loop). Selo je nastalo kao partnerstvo između West Central Association, Illinois Restaurant Association i Stella Artois, da bi se ponudilo „rešenje za ručavanje na otvorenom u čikaškim restoranima koje omogućava kupcima da budu bezbedno razdvojeni“, navodi se u saopštenju za štampu.

REZERVIŠITE VAŠ IGLO I PONESITE ĆEBENCE: Iglo selo na West Loop

Otvoreno je za javnost u petak, 16. oktobra, a na otvorenom prostoru nalaze se objekti Fulton Market favorites Beatrix, the “Publican”, “Kuma’s Corner”, “Duck Duck Goat” and “Gus’s World Famous Fried Chicken”. Privremene plastične građevine okružuju živopisnu uličnu fresku od krede koju je dizajnirao “Studio One” iz Los Anđelesa, umetnik Šepard Ferei.

Spremni ste da rezervišete iglo ili staklenik za veče? Moraćete da izvršite rezervaciju u restoranu u kojem želite da večerate – zato obavezno nazovite i, naravno, spakujte ćebe!

Izvor: Timeout Foto: Kevin Conway/Flightless Bird Creative

Advertisement