Connect with us

Amerika

POZNATI REPER PRELOMIO: “Glasaću za Trampa, Bajdenovi porezi nisu normalni”

Published

on

Američka rep zvezda Kertis Džejms Džekson Treći, poznatiji pod umetničkim imenom Fifti sent (50 Cent), kritikovao je poreski plan demokratskog predsedničkog kandidata u SAD Džoa Bajdena i pozvao svojih 26,2 miliona pratilaca na Instagramu da na  izborima  glasaju za aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa.

Poznati reper „preti“ da će glasati za republikanskog predsednika, uprkos činjenici da „Tramp ne voli crnce“, isključivo kako bi izbegao potencijalno povećanja poreske stope za 62 odsto, a koja će prema Bajdenovom planu pogađati samo one koji najviše zarađuju.

„J**ote! (Glasajte za Trampa) Odlazim, j**eni Njujork “, napisao je Fifti sent na svom Instagram nalogu uz sliku ekrana sa predloženim povećanjem poreske stope prema planu Bajdena.

 „Niksi (Košarkaški klub iz Njujorka) ionako nikad ne pobeđuju. Briga me što Tramp ne voli crnce. 62 odsto – jesi li sišao sa uma“, poručio je izrevoltirani reper Bajdenu.

Poreski plan bivšeg potpredsednika SAD predviđa povećanje poreza za korporacije i pojedince koji zarađuju više od 400.000 dolara godišnje.

Objava repera naišla je na različite reakcije. Pojedini su mu poželeli dobrodošlicu „u Trampovom vozu“, dok su ga drugi optužili da je stavio „luksuz ispred života Crnaca“.

Nekoliko minuta kasnije, Fifti sent je objavio da se „setio da je bankrotirao“, jer se povećanje poreza odnosi samo na bogate.

„Upravo sam se setio da sam bankrotirao, pa tražim zajam. Može li neko da pomogne bratu“, napisao je 45.-godišnji umetnik, dobitnik 86 različitih muzičkih nagrada.

Reper Fifti Sent (50 Cent) se pridružio podužoj listi Trampovih pristalica, u koju se ubraja i poznata glumicu Kersti Ali, koja je nedavno izrazila podršku aktuelnom američkom predsedniku.

Izvor: Fox News Foto: Getty Images

Advertisement