Connect with us

Amerika

MONSTRUOZNO UBISTVO U AMERICI: Upucao 5-godišnjeg komšiju u glavu dok se igrao u svom dvorištu!

Published

on

Policija grada Vilsona u Severnoj Karolini saopštila je da je 25-godišnji Darius Sesoms upucao i ubio 5-godišnjeg dečaka Kenona Hinanta, dok se dečak igrao u dvorištu sa porodicom u nedelju uveče.

Kenonova majka rekla je da se njen sin igrao napolju kada je Sesoms dotrčao do dečaka, pucao mu u glavu, a zatim pobegao.

Doris Librand, komšinica koja je bila svedok pucnjave, rekla je da je za WRAL kako je Sesoms pritrčao Kenonu, uperio mu pištolj u glavu i pucao, pre nego što je pobegao nazad u svoju kuću.

Librand je rekla da je prvo mislila da se Sesoms igra sa decom, ali kada je videla reakciju Kenonovog oca, potrčala je nazad u kuću i pozvala policiju.

Kenonova majka rekla je da su se dečakove sestre, uzrasta sedam i osam godina, igrale sa njim kada se desila pucnjava i da su videle kada je njihov mlađi brat pogođen.

Kenon je prevezen u obližnju bolnicu gde je ustanovljena smrt.

Nisu objavljeni nikakvi detalji o mogućem motivu ubistva, ali kako prenosi WRAL, policija je rekla da pucnjava nije slučajna.

Sesoms živi u kući pored Kenonove porodice. a jedan komšija je rekao da su ubica i Kenonov otac večerali zajedno u subotu uveče, kao i da je Sesoms bio tu ranije u nedelju, na dan pucnjave.

Sesoms je uhvaćen u ponedeljak uveče – oko 24 sata nakon pucnjave – u obližnjem gradu Goldsboro. Optužen je za ubistvo prvog stepena i zadržan je bez prava na kauciju u zatvoru okruga Vilson.

Svako ko ima informacije o pucnjavi traži se da pozove policijsku upravu Vilson na 252-399-2323 ili odeljenje za kriminal na broj 252-243-2255.

Na vebsajtu GoFund me, pokrenuta je kampanja skupljanja novca za Kenonovu sahranu.

Izvor: Mediji
Foto: Wilson County Jail, GoFundMe

Advertisement