Chicago
64°
Partly Cloudy
5:19 am8:16 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 5mph NNE
Humidity: 53%
Pressure: 30.05"Hg
UV index: 3
TueWedThu
79/63°F
81/64°F
79/63°F

Published 1 year ago

By admin

MOJ SIN NIJE UBICA! Dijana Đoković zavapila uživo: Kad je Novak shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju! (VIDEO)

Dijana Đoković, majka Novaka Đoković, dala je eksluzivni intervju za australijsku televiziju u kome je govorila o statusu svog sina Novaka Đokovića.

Dijana je tom prilikom rekla da je uznemirena zbog ponašanja australijskih vlasti prema Novaku.

“Čitajući novine saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da će ostati i da će igrati. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna”, apelovala je Novakova majka.

Iako je Đoković pobedio na sudu i iako mu viza ipak nije poništena, i dalje mu preti opasnost od moguće deportacije. O tome sada odlučuje nadležni ministar u Australiji.

Novakova majka upitana je da li misli da je fer da jedan čovek, ministar, sada donese odluku o tome da li će njen sin ostati?

“Ne mislim da je fer. Sudija Keli je odlučio da je slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ali ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam”.

Upitana da li je sve ovo bila iskrena Novakova greška, ona je rekla da je sud presudio pravično kada je oslobodio najboljeg tenisera sveta.

“Nisam upućena u detalje, ne znam sve o problemu i nisam pričala sa Novakom o tome. Čitam o svemu u novinama. Ono što mogu da kažem je da je sudija Keli sedam sati slušao obe strane i onda odlučio da je Novak slobodan. Za mene je to zatvorena knjiga”, rekla je ona.

Na pitanje da li je Novak u decembru znao da ima koronu dok je bio u Srbiji i na konstataciju da je tih dana bio aktivan u javnosti, njegova majka odgovorila je da se izolovao čim je saznao.

“Verovatno nije znao, kad je shvatio da je pozitivan otišao je u izolaciju. Zaista ne mogu da kažem ništa o tome, možda je najbolje da za to pitate njega”.

Izvor: Kurir Sport Foto: Printscreen

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
NEPONOVLJIVI VLADIKA NIKOLAJ: Svetac koji je zadivio Evropu i izazvao duhovno buđenje Srba!
LEBRON SE OVAKO NIJE POKLONIO NIKOME: Pred novinarima skinuo kapu Jokiću i izazvao oduševljenje! (VIDEO)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
"IZGUBLJENA ZEMLJA" POKORILA KAN: Srpski film sniman u Ribnikaru nagrađen ovacijama i aplauzom publike! (VIDEO)
BOŽIJE ČUDO U MISURIJU: Otkopali grob časne sestre i ugledali neverovatan prizor! (VIDEO)
JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU I ODVEO DENVER U VELIKO FINALE! Denver počistio Lejkerse, Srbin obeležio meč brutalnim TRIPL-DABLOM!