Connect with us

Srbija

MILENKOVA KUĆA ČUDA: Pas otvara vrata, svinja sebi sprema hranu, a petao peva usred kuće! (FOTO)

Published

on

Milenko Ignjatović iz Šapca se vratio u rodno selo Desić, podno Cera, gde živi s neobičnom družinom zbog koje je i osvanuo na televiziji.

Reč je o njegovim ljubimcima – psu Džoniju, koji sam otvara vrata i kapije, svinjom koja sama sebi sprema obrok baš onako kako voli i petlom koji je postao kućni ljubimac i koji najviše voli da kukuriče u dnevnoj sobi?!

Milenko veli da na životinje oduvek gleda kao na ljude i da je možda baš zbog toga pas Džoni, koji je kao štene odgajan u kući, naučio da sam ulazi u kuću tako što se propne na zadnje noge, stisne kvaku pa prvo šapom otvori dvorišnu kapiju a onda i velika metalna vrata na ulazu u kuću.

Printscreen RTS

Milenko kaže jednom ga je tako prepao usred noći kad mu je iz dvorišta ušao u kuću, pa u sobu. Otad mora i kapiju da zaključava da Džoni noću ne bi ulazio kuću.

  • Presekao me… Ko je to, kad ono moj Džoni – kaže Milenko.

Ali to nije sve – Milenko ima svinju koja sama sebi sprema obrok baš onako kako voli.

Printscreen Facebook / Миленко Игњатовић

Kaže, ne voli suvu hranu pa kad joj sipa jarmu ona zubima činiju odnese do pojilice, pa njuškom pusti vodu, nakvasi jedan deo hrane pa kad to pojede, ona uradi isto.

I na kraju, tu je i petao koji se toliko odomaćio da ulazi u kuću, gde najviše voli da kukuriče – usred sobe?! A počelo je tako što je Milenku sam došao u krilo, pa sa psom Džonijem počeo da ulazi u kuću, penje se na kauč…

“Hoćemo li kukuriku?” – kad čuje da mu Milenko to kaže on odmah počne da kukuriče.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RTS / Kurir
Foto: Milenko Ignjatović / Printscreen Facebook / Миленко Игњатовић

Advertisement