Connect with us

Srbija

MALO CIRKA, MALO UMETNOST: Za tri godine popili stotine litara piva i napravili ovo! (FOTO)

Published

on

Ako pitate većinu predstavnika muške populacije, nema bolje provedenog vremena od ispijanja piva sa drugarima. Goran Tutunović (35) i Nikola Cogoljević (36) iz Čačka, otišli su jedan korak dalje i skupili čepove svih pivskih boca koje su otvorili u prethodnih nekoliko godina i od njih strpljivo i mariljvo napravili sliku, na kojoj simbolično piše – nije lako.

„Do ideje smo došli sponatno. Ja sam krojač, a moj prijatelj frizer i obojica imamo radnje u kojima se okupljamo nakon radnog vremena i naravno popijemo i po neko pivo. Prvu sliku smo napravili od nekih 500 čepova“, rekao je za Goran za RINU.

Nakon te prve, odlučili su se za mnogo zahtevniji poduhvat i pune tri godine verno su čuvali svaki čep dok broj nije dostigao neverovatnih 10.000 hiljada i to je bilo dovoljno da se osmele i počnu sklapati sliku, na kojoj je takođe napisano „nije lako“.

„Sliku smo sklapali tri dana, po nekoliko sati nakon radnog vremena smo odvajali za to. Na kraju je dostigla dimenzije od skoro dva metra u dužinu i 4,5 metra u dužinu. To je bio naš svojvrsni izduvni ventil, zajednički poduhvat i zanimljiv hobi koji smo želeli da sprovedemo do kraja. Nije bilo govora o odustajanju, bili smo strpljivi i spajali čep po čep“, kaže ovaj Čačanin.

Sliku su napravili na Goranovom krojačkom stolu, a nakon što su je fotogragisali „za uspomenu i dugo sećanje“ morali su da je sklone.

„Ovo što smo napravili nije slika za izložbu, ali je svakako slika ua srce i dušu. Skupljali smo čepove samo od onog što smo lično konzumirali “, kaže kroz osmeh Goran.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RINA
Foto: RINA

Advertisement