Connect with us

Srbija

KAKVA TRANSFORMACIJA: Baka iz Ivanjice promenila lični opis, ušla u haljinu 60 godina mlađe zvezde! (FOTO)

Published

on

Кolika je moć dobre frizure i šminke najbolje je pokazao mladi umetnik Aleksandar Dramićanin kada je svoju baku Miloratku (86), koja živi u jednom ivanjičkom selu, potpuno transformisao i od nje napravio neverovatnu lepoticu koja podseća na filmske dive.

„Moja baka kao i većina žena koje žive na selu se ne šminka, ne farba kosu i nosi maramu. Ali, to je žena koja pleni unutrašnjom i spoljašnom lepotom i tako sam došao na ideju da je sredim. Tokom karantina boravio sam kod mojih u Ivanjici iskoristio priliku da je ubedim. Кad sam je našminkao i kad se videla u ogledalo samo se nasmejala, nesvesna svoje lepote“, rekao je za RINU Aleksandar.

Ovaj mladi umetnik koji već 15 godina uspešno radi u Beogradu fotografije svoje bake podelio je na društvenim mrežama, a njene uramljene portrete postaviće u svom salonu.

Ovaj domaćin na životinje gleda kao na ljude, pa su možda baš zbog toga i poprimile neke od ljudskih osobina!

Posted by Serbian Times on Wednesday, April 14, 2021

„Ponosan sam na sve te divne i dobre komentare koji su pristigli nakon što sam objavio bakinu sliku. Pored svih prelepih žena koje sam sređivao, ona je ta koja me najviše inspiriše“, kaže Aleksandar.

Ono što je skrenulo pažnju na fotografiji, osim fantastične frizure i šminke jeste i svečana haljina u kojoj se baka Miloratka slikala, a tu istu haljinu na snimanju spota za svoju pesmu “Volim te”, nosila je i jedna od najvećih muzičkih zvezda, Anastasija Ražnatović.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RINA
Foto: RINA

Advertisement