Chicago
59°
Mostly Cloudy
5:15 am8:23 pm CDT
Feels like: 57°F
Wind: 9mph N
Humidity: 63%
Pressure: 29.89"Hg
UV index: 0
ThuFriSat
70/54°F
75/61°F
79/59°F

Published 1 month ago

By Antonije Kovačević

LEPA ALEKSANDRA (27) SE HRABRO BORI, ALI VREMENA JE SVE MANJE: Tumor mozga napravio joj je pakao od života, izlaz ipak postoji…

“Horor” je reč kojom je sestra Aleksandre Dinić započela objavu na Instagramu pošto se nakon mukotrpne borbe sa tumorom na mozgu, novi rezultati nisu baš najbolji. Naime, Aleksandra je iz Sremske Mitrovice, ima 27 godina i živela je sasvim normalnim životom jedne studentkinje prava sve dok nije dobila dijagnozu. Od tada, njenoj borbi nema kraja, ali ona ne skida osmeh sa lica.

Njena sestra pokrenula je Instagram stranicu, između ostalog, koja se simbolično i zove Za Aleksandrin život, a sa nama je podelila vesti u vezi sa stanjem hrabre Aleksandre Dinić.

“Horor! Tako opisujem ovu situaciju”

Horor! Tako jedino mogu da opišem situaciju u kojoj se nalazi moje najdraže biće na planeti. Nakon zračka svetlosti koji nas je obasjao pre par meseci, kada smo konačno imali pozitivan odgovor na terapiju, nažalost, rezultati magneta od prošle nedelje su kao šamar od kojeg jos ne možemo da se oporavimo. NOVA TUMORSKA LEZIJA NA MOZGU!

Stravične glavobolje, epi napadi koji su sve mučniji i duže traju, opet se moja sestra ne seća šta mi je rekla ili uradila taj dan ili pre samo nekoliko trenutaka. Opet smo je izgubili u mračnim hodnicima lavirinta gde baulja ali uporno i dalje traži izlaz!

Biti bolestan, biti u potpunom mraku, biti u strahu, je verujem nešto najgore što čovek može da iskusi. Ali biti sa druge strane lavirinta, pokušavajući da nađeš prolaz za svoju voljenu osobu, dok čuješ njene vapaje, je podjednako teško.

Svi smo tu za Aleksandru, porodica, prijatelji, doktori, svi mozgamo i razmišljamo kako da je oslobodimo, kako da razbijemo taj prokleti zid lavirinta u kome se našla moja sestra!

“Znam da ne mogu sama da je spasim”

Znam samo da ću kopati i rukama i nogama dok ne prokopam izlaz, ali isto tako znam da to ne mogu sama, predebeo je zid koji me deli od sestre. Potrebna je timska akcija, velika udružena sila!

Situacija je sledeća: Ozbiljna dijagnoza + neoperabilan tumor + mnoštvo opcija od kojih ne znaš koja je prava + malo vremena + ograničena novcana sredstva = rebus je koji pokušavamo da rešimo.

Ljudi, molim vas da pokušate da na trenutak zamislite agoniju moje sestre i moje porodice, i da svako od vas doprinese koliko može, jer opcije koje sada razmatramo su ekstremno skupe. Pošaljite SMS, postavite nešto na licitaciju na grupi Budi Human, ako možete organizujte neki događaj, pokrenite prijatelje, preduzetnike, ugostitelje, bar podelite ovu objavu. Samo zajedničkom akcijom, jednim snažnim udarcem, mozemo probiti ovaj zid kojim je Aleksandra okružena i pružiti joj mogućnost za život!

Izvor: Žena Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE

SRBIJA SVETSKI ŠAMPION U BASKETU: Amerika pala u finalu posle najvećeg preokreta u istoriji! (VIDEO)
OVO JE RUSKINJA UBIJENA SA DETETOM U PANČEVU: Olga je u Srbiju došla u potrazi za poslom i boljim životom!
PONOSNO PREDSTAVLJA OTADŽBINU: Jokić govorio o Srbiji, popularnosti u Somboru, pa zbunio odgovorom o Kalemegdanu! (VIDEO)
SRPKINJA I NAJMOĆNIJA ŽENA EVROPE: Udali su je za gej sultana koji joj je oslepeo braću, a onda je njen štićenik preuzeo tron!
ANĐEOSKIM GLASOM DIRNULA SRBIJU: Marija (8) otpevala premoćnu pesmu o domovini i raspametila publiku! (VIDEO)
PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
GENIJALNI JOKIĆ DOVEO DENVER DO PRVE POBEDE U FINALU: Srpski košarkaš upisao tripl-dabl i oborio rekord star 25 godina (VIDEO)
KOSOVO JE SRCE SRBIJE, NEKA CEO SVET NAUČI: Mirotić poslao moćnu poruku Novaku Đokoviću!