Connect with us

Amerika

ISTINA IZLAZI NA VIDELO: Zaposleni američke pošte u Pensilvaniji spremni da svedoče o prevari! (VIDEO)

Published

on

Džejms O’Kif iz projekta Veritas radi na evidentiranju glasova u Pensilvaniji od izbornog ‘debakla’ koji se odigrao u utorak.

Projekat Veritas je jedna od organizacija zaduženih za otkrivanje izbornih prevara na lokalnom i nacionalnom nivou. Za one koji nisu upoznati, evo snimka koji pokazuje kakvim istraživanjima se bavi Project Veritas, pogledajte ovaj snimak sa predsedničkih izbora 3. novembra 2020. godine.

U petak je O’Kif objavio da je projekat otkrio kako su zvaničnici Američke Pošte (USPS) u Pensilvaniji dobili uputstva da promene datume na glasačkim listićima.

“Jedan od zvaničnika USPS-a u Pensilvaniji upravo se složio i spreman je da pod zakletvom svedoči o prekomponovanju glasanja. Odmah ćemo objaviti njegov intervju”, napisao je na Tviteru O’Kif

U izveštaju objavljenom u petak popodne, O’Кif je, u ime Project Veritas-a, objavio sirove snimke zvaničnika koji se javljaju da objasne šta su videli u Pensilvaniji.

Na video snimku uzbunjivač iz USPS-a navodi kako mu je poštarski upravnik Džejms Malija naložio da odvoji glasačke listiće za potencijalnu promenu datiranja, kako bi se oni računali kao legitimni glasački listići.

Raš Limbou govorio je o tome u svojoj emisiji:

O’Кif je pokušao da stupi u kontakt sa Malijom kako bi otkrio odakle je stiglo naređenje, međutim Malija nije želelo da govori za Project Veritas. Malija je uputilo O’Кifa da razgovara sa službenicima USPS-a za odnose s javnošću.

Svakog sata postaje sve jasnije da nedostatak transparentnosti ukazuje na to da je sistem glasanja u Pensilvaniji možda bio ugrožen na više načina.

Uzbunjivači USPS-a, prema rečima O’Кifa, složili su se da istupe i svedoče pod zakletvom, a verovatno će uslediti i savezna istraga.

Ako se sećate, Project Veritas je pomogao da se otkrije skandal koji je navodno bio povezan sa Ilhanom Omarom pre samo nekoliko nedelja u kojem su javni službenici plaćali privatnike da sakupljaju glasove.

Pogledajte svedočenje:

EXPOSED: Mail-In Voter Fraud In Swing States

Project Veritas has video evidence of voter fraud as whistleblowers testify that USPS staff ordered workers to ILLEGALLY backdate mail-in ballots in Michigan & Pennsylvania."So these postmasters are taking orders from somebody else, that's what I'm hearing." – James O'keefe

Posted by The First on Friday, November 6, 2020

Izvor: Trending Politics
Foto: Printscreen YouTube / Daily Mail

Advertisement