Connect with us

Amerika

GRADONAČELNIK IZ TENESIJA SE NE PREDAJE: Na dan inauguracije spustio zastavu na pola koplja!

Published

on

Gradonačelnik Brustona Robert T. Кiton III spustio je američke zastavu na pola koplja zbog “žalosti za državom” na dan inauguracije novog predsednika Džozefa Bajdena.

Kiton je odluku o spuštanju zastave podelio na svom Fejsbuk profilu. Iako su ga mnogi kritikovali da pokušava da podstakne bes, gradonačelnik je insistirao da spuštanje zastave nema nikakve veze sa Bajdenovom inauguracijom.

Prvi čovek Brustona, gradića u saveznoj državi Tenesi, naveo je kako grad iz različitih razloga tuguje za nacijom. U objavi na Fejsbuku, Кiton je napisao:

“Grad Bruston tuguje za našom Republikom i našim gubitkom sloboda. Žalimo za žrtvama kineske kuge i onima koji su pretrpeli njene pošasti. Molimo se da nas Bog izbavi i obnovi i da ne padnemo u kandže komunizma”.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPSKI KRST NA LEĐIMA NFL ZVEZDE: Kvoterbek Vašingtona se tetovirao u čast pradede koji se borio u Prvom svetskom ratu! (FOTO, VIDEO)

BAJDEN UVEO NOVE MERE: Testovi i karantin za sve koji dolaze u SAD! (VIDEO)

ZLATNI GLOBUS O ‘DARI IZ JASENOVCA’: Prvi film koji prikazuje strahote ustaških zločina!

Кitonova objava na Fejsbuku privukla je veliku pažnju, što ga je primoralo da dalje pojasni svoju nameru.

“Ovo je jedna od najnepatriotskijih stvari koje sam ikada video. Dok naši prijatelji i komšije umiru od kovida i naša nacija pati, vi koristite gradsku stranicu za promovisanje ličnih stavova? Ovo je nije način da promovišemo Bruston kao lepo mesto za život. Sram vas bilo”, napisao je jedan komentator.

“Ovo je šamar svim našim vojnim herojima i vođama koji su žrtvovali svoje živote za ovu zemlju. Zbog toga spuštamo zastavu. Gradonačelniče, vi izjednačavate važnost svog ličnog, detinjastog hira sa muškarcima i ženama koji su izgubili živote boreći se za vas. Ovo je besramno. Neugodno mi je zbog mojih prijatelja koji žive u Brustonu”, dodao je drugi.

“Ovo je bezočno izazivanje gneva i nejedinstva na javnoj platformi. Gradonačelnik nije Grad Bruston. Da li je ovu izjavu odobrilo gradsko veće? Čini se da se podudara sa najgorim karakteristikama ljudske prirode. Očekujem bolje od svojih izabranih predstavnika”, napisala je jedna korisnica.

The Town of Bruceton grieves for our Republic and our loss of freedoms. We mourn the victims of the Chinese plague and…

Posted by Town of Bruceton on Wednesday, January 20, 2021

Kako prenosi Džekson San, Kiton, koji je advokat po profesiji, izjavio je nakon burnih reakcija javnosti da je objava “samo komentar i molitva za našu zemlju”.

“Ja sam advokat i vidim da se naša ustavna prava gaze praktično svakodnevno i zabrinut sam za našu republiku, iako sam ljude koje poznajem izgubio zbog ovog kineskog virusa“, ​​objasnio je on.

Кiton je naveo kako je zabrinut zbog onoga što vidi u zemlji, počev od društvenih medija koji ne dozvoljavaju da određena komunikacija ostane na njihovim platformama. Tviter i Fejsbuk nedavno su zabranili bivšem predsedniku Donaldu Trampu da objavljuje na njihovim platformama, tokom poslednje dve nedelje njegovog predsedništva, a Epl i Gugl su sa svojih platformi za preuzimanje uklonili društvenu mrežu Parler , koja je postala opcija na koju su mnogi konzervativci prelazili ukoliko su smatrali da su cenzurisani na Fejsbuku i Tviteru, prenosi Džekson San.

“To nije ispravno, a vlada ne preduzima ništa po tom pitanju. Odgajan sam tako da verujem da svako ima pravo da kaže šta želi, a ako se neko ne složio s vama, onda je to jednostavno tako”, izjavio je Kiton, objašnjavajući kako spuštanje zastave nema nikakve veze sa Bajdenovom inauguracijom.

“Ako neko misli da je to bilo zbog inauguracije koja se dogodila danas ili bilo čega drugog, nije. Imali smo muškarca u srednjim šezdesetim godinama života, koji je pozvao Gradsku kuću iz staračkog doma. Juče je umro od virusa. Bio je sam u staračkom domu i umro je sam, a moj post je bio reakcija na to i na sve što se zbog toga dogodilo”, pojasnio je Kiton.

Izvor: The Blaze
Foto: Printscreen Facebook / Town of Bruceton; Re-Elect Robert Keeton lll for Mayor of Bruceton

Advertisement