Connect with us

Amerika

DONALD TRAMP SE NE POVLAČI: Otvorio kancelariju bivšeg predsednika na Floridi!

Published

on

Donald Tramp je u ponedeljak otvorio kancelariju na Floridi koja će voditi njegove poslove kao bivšeg predsednika SAD-a i promovisati program njegove administracije.

„Kancelarija će biti odgovorna za vođenje korespondencija predsednika Trampa, javnih istupa i pojavljivanja, kao i zvaničnih aktivnosti kako bi se promovisali interesi Sjedinjenih Država i nastavili da propagiraju programi Trampove administracije kroz promivisanje, organizovanje i javni aktivizam“, navodi se u izjavi.

„Predsednik Tramp će uvek i zauvek biti šampion američkog naroda“, zaključuje se u izjavi.

PROČITAJTE JOŠ:

ISTORIJSKI PRESEDAN U SAD: Bajden ubrzao plan da se crnkinja nađe na novčanici od 20 dolara!

NJUJORK LEGALIZUJE “NAJSTARIJI ZANAT”: Prostitutke neće ići u zatvor, a mušterije će plaćati kazne

PAMELA UGASILA SVE DRUŠTVENE MREŽE: “Dosta je bilo, oni zgrću pare na kontroli naših mozgova!”

Objava o osnivanju kancelarije došla je istog dana kada je Predstavnilčki dom predao Senatu protiv Trampa optužnicu za podsticanje pobune u govoru pre upada demonstranata u zgradu Kongresa 6. januara. Suđenje u Senatu bi trebalo da počne 9. februara.

U oproštajnom govoru poslednjeg dana svog predsedništva, Tramp je svojim pristalicama rekao: „Vratićemo se na neki način“.

Otkako je prošle srede odleteo iz Vašingtona na svoje imanje Mar-a-Lago na Floridi, Tramp se nije pojavljivao u javnosti.

LiIst Wall Street Journal je izvestio da je poslednjih dana svog mandata Tramp sa saradnicima razgovarao o formiranju nove političke stranke pod nazivom „Patriotska stranka“.

Izvor: Mediji
Foto: Printscreen YouTube / Sky News

Advertisement