Chicago
79°
Sunny
6:46 am6:34 pm CDT
Feels like: 81°F
Wind: 9mph SE
Humidity: 60%
Pressure: 30.21"Hg
UV index: 5
SunMonTue
81/61°F
81/63°F
81/68°F

Published 3 years ago

By admin

BOŽJI ZNAK KOD TOPOLE: Krst se ukazao u presečenom stablu hrasta! (FOTO)

Dok je u šumi u blizini svog sela Zagorica kod Topole pripremao drva za ogrev, Predraga Milojevića priroda je iznenadila na neobičan način. Presecajući stablo hrasta, na sredini mu se ukazao krst.

„Ovako nešto nikad nisam video iako sam skoro svakodnevno u seči drva i bavim se stolarstvom. Moja porodica i ja smo izuzetno pobožni, pa zato verujemo da je ovo sugurno neki božiji znak, ali samo neka je na dobro“, kaže Predrag za RINU.

Upravo zbog zanata kojim se bavi, mladi stolar odlučio je da sačuva ovaj komad drveta, na koji će kako kaže urezati datum, zatim pokloniti loklanoj crkvi u Zagorici.

Stručnjaci objašnjavaju da su godovi uvek koncentrični krugovi, na taj način stablo raste i deblja se. Za pojave, kada se javi drugačiji oblik, kao što je krst ne postoje jasna objašnjenja, pretpostavlja se da je možda drvo imalo neku anomaliju pri razvoju.

Čudnu i neverovatnu pojavu krsta svako tumači na svoj način, za jedne je to neko Božije upozorenje, a za druge Božija milost. Кako god da se tumači, pojava krsta u drvetu nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE