Chicago, IL
70°
Sunny
5:25 am8:08 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 14mph NNE
Humidity: 51%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 7
1 pm2 pm3 pm4 pm5 pm
68°F
68°F
66°F
66°F
66°F
MonTueWedThuFri
84°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 55°F
73°F / 57°F
70°F / 57°F

Published 1 year ago

By admin

ANA VOLŠ PROVELA PRAZNIK U IRSKOJ SA LJUBAVNIKOM: Novi detalji istrage, misteriozni lik priznao aferu na saslušanju

Ubijena Ana Volš provela je Dan zahvalnosti u Dablinu sa misterioznim ljubavnikom i to nekih mesec dana pre nego što ju je muž Brajan ubio na Novu godinu.

To se prema navodima Njujork posta nalazi u novim sudskim podnescima.

Neidentifikovani ljubavnik, kako piše Dejli mejl, priznao je policiji da je imao aferu sa majkom troje dece već nekoliko meseci

Ana Volš (39), menadžer u agenciji za nekretnine iz Kohaseta, inače rodom iz Beograda, misteriozno je nestala 1. januara i pretpostavlja se da je mrtva iako njeno telo nije pronađeno.

Vlasti su optužile njenog supruga Brajana Volša (47) za ubistvo prvog stepena. Policija kaže da je pronašla “strašne dokaze” koji ga povezuju sa zločinom kao što su njena odeća i Gugl pretraga o tome kako da raskomada i odloži telo, a koja je navodno nađena u istoriji pregleda na ajpodu njegovog sina.

Tužioci su rekli da je Brajan suprugu pretukao na smrt nakon što je otkrio njenu aferu, a zatim je isekao u porodičnom podrumu.

Zvanično je optužen u četvrtak u Višem sudu u Norfolku.

– Nekoliko dana pre smrti Ana je rekla prijateljici da misli da Brajan ide u zatvor zbog optužbi da je prodavao lažne umetničke slike i da planira da ga napusti i preseli se u Vašington – navodi se u novim sudskim dokumentima.

Američki mediji navode da je Ana bila “neuobičajeno emotivna i izuzetno uznemirena” kad je to priznala prijateljici tokom večere.

Brajan Volš
IZJASNIO SE DA NIJE KRIV: Brajan Volš sa svojim advokatom

Brajanov advokat priznao je u četvrtak da je majka optuženog unajmila privatnog istražitelja da prati Anu tokom putovanja u glavni grad jer je sumnjala na neverstvo.

– Brajan Volš nije imao razloga da sumnja da ga žena vara sve dok nije nestala – tvrdi advokat.

Tužioci su osporili njegove tvrdnje rekavši da je Brajan opsesivno proveravao Instagram nalog čoveka iz Vašingtona za koga je mislio da je ljubavnik njegove žene. Takođe su tvrdili da je Brajan mnogo da dobije 2,7 miliona dolara za isplatu životnog osiguranja u slučaju smrti supruge.

Odbrana sa druge strane tvrdi da mu novac nije bio potreban i da je Ana mogla da nestane svojom voljom.

Volš se izjasnio da nije kriv za ubistvo, dovođenje policije u zabludu, ometanje pravde i nepropisno prenošenje ljudskog tela. Na sud se vraća u avgustu.

Izvor: Njujork post Foto: Youtube /WCVB Channel 5 Boston

PROČITAJTE JOŠ:

INTERVJU, DANICA CRNOGORČEVIĆ: Ponosim se time što me je vaspitao mitropolit Amfilohije! Evo kako je nastala pesma “Veseli se srpski rode” (VIDEO)

SRBIJO, BUDI PONOSNA! Naš Aleksa je jedini dva puta biran za studenta godine na čuvenom Prinstonu!

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

YOU MAY LIKE