Chicago
66°
Mostly Cloudy
6:42 am6:41 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 10mph ESE
Humidity: 88%
Pressure: 30.1"Hg
UV index: 0
WedThuFri
66/63°F
68/61°F
70/61°F

Published 2 years ago

By admin

ZVEZDA VEČERI: Nada Topčagić zapevala “Jutro je”na Ibrinom 40. rođendanu!(VIDEO)

Pevačica Nada Topčagić bila je specijalna gošća na proslavi 40. rođendana slavnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića u hotoleu Hajat u Milanu.

Zlatanovi prijatelji pozvali su Nadu da dođe na njegovu gala žurku, kako bi mu priredili iznenađenje, budući da obožava njenu pesme „Jutro je“.

Nada je na proslavu došla u društvu supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja. Iako je to bilo iznenađenje za njega, Zlatan je Nadu i njenog supruga domaćinski dočekao.

Na slavlje su pored Nade pozvani i brojni svetski fudbaleri. Pevačica se fotografisala sa Zlatanovom suprugom, a njen muž Zlatko sa kapitenom Francuske Polom Pogbom.

Srpska pevačica je prokomentarisla prokometrisala ukratko koliko joj počastvovana pozivom na rođendansko slavlje fudvalske legende:

„Ovo je kruna moje karijere. Veoma sam počastvovana što prisustvujem ovakvom događaju i što sam konačno videla mog Zlatana, koji je prosvetlio moju karijeru“, kaže Nada za portal Nova.rs.

Podsetimo, nakon saznanja da je početkom ove godine slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme „Jutro je“, Nada Topčagić nije mogla da dođe sebi. Pevačici se u jednoj sekundi pomešalo hiljadu osećanja, zbog čega je morala da popije tablete za smirenje. U razgovoru pred kamerom Nova.rs pevačica se pohvalila da je doživela vrhunac svoje karijere, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je takođe muzičar.

Izvor: Nova.rs Foto: Instagram @topcagicnada

YOU MAY LIKE