Chicago, IL
48°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 3mph E
Humidity: 45%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
46°F
45°F
45°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 2 years ago

By admin

ZLOSLUTNO OBRAĆANJE PUTINA: Narod će prepoznati i ispljunuti izdajnike, Zapad sponzoriše “petu kolonu”! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je govor protiv svojih sunarodnika koji ne podržavaju invaziju na Ukrajinu, odnosno podržavaju Zapadnu političku poziciju, nazvavši ih nacionalnim izdajicama.

“Naravno da će se oni (Zapad) pouzdati u tzv. petu kolonu, u nacionalne izdajnike. U one koji ovde zarađuju, a žive tamo. Ne žive tamo u geografskom smislu, već su tamo u svojim mislima i svojom robovskom svešću. Ne sudim svim onima koji imaju vile u Majamiju i na francuskoj rivijeri, onima koji ne mogu da žive bez guščije paštete, ostriga i takozvanih rodnih prava”, rekao je on i dodao:

“Problem u opšte nije u tome, već u činjenici da mnogi od tih ljudi, po svojoj prirodi, mentalno su locirani tamo, a ne ovde, sa našim narodom, sa Rusijom. To je, prema njihovom mišljenju, znak pripadnosti višoj kasti, višoj rasi. Takvi ljudi su spremni da prodaju sopstvenu majku kako bi ih pustili makar u predvorje te više kaste. Oni žele da budu kao pripadnici te kaste i imitiraju ih na svaki mogući način. Međutim, oni ne shvataju da ako su uopšte potrebni toj višoj kasti, onda su potrebni jedino kao potrošna roba koju treba iskoristiti kako bi se nanela maksimalna šteta našem narodu”.

“Udruženi Zapad pokušava da podeli naše društvo, spekuliše o broju žrtava, o socio-ekonomskim posledicama sankcija, provocira građanski sukob u Rusiji i koristi petu kolonu kako bi ostvario svoj cilj”, rekao je predsednik Rusije.

“Ali svaki narod, a ruski narod najpre, sposoban je da razlikuje prave patriote od ološa i izdajnika, i jednostavno ih ispljune kao mušicu koja je slučajno uletela u usta. Ispljune ih na pločnik”, poručio je Putin.

“Uveren sam da će takvo prirodno i neophodno samopročišćenje samo osnažiti našu zemlju, našu solidarnost, koheziju i spremnost da odgovorimo na svaki izazov”, zaključio je Putin.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube / FRONTLINE PBS | Official

YOU MAY LIKE