Chicago
21°
Ведро
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 10°F
Ветар: 13mph SW
Влажност: 55%
Притисак: 30.25"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
41/30°F
48/36°F
41/36°F

Published 2 godine ranije

By admin

ŠOKANTAN INTERVJU: Rukovodstvo Ukrajine pre 3 godine znalo da će izbiti veliki rat sa Rusijom! (VIDEO)

Da rat u Ukrajini nije ničim izazvana agresija Moskve, kako se to predstavlja na Zapadu, potvrđuje i šokantan intervju Oleksija Orestoviča, savetnika ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog iz 2019. godine. Intervju dokazuje da je ukrajinsko rukovodstvo bilo potpuno svesno da će ući u rat sa Rusijom.

Orestovič je u intervjuu za Apostrof TV izjavio da će želja ukrajinskog rukovodstva da postane član NATO-a izazvati veliki rat sa Rusijom, i da će se taj rat i dogoditi. U tom slučaju, po njegovom mišljenju, šanse Ukrajine da postane članica NATO-a će značajno porasti, uprkos vojnom sukobu u zemlji.

Ako Ukrajina bude htela da postane član NATO-a, onda neće biti nikakvog primirja, nego će to verovatno voditi masovnoj vojnoj operaciji Rusije. Jer će onda oni morati da unište našu infrastrukturu, da sravne sve za zemljom, rekao je Orestovič.

Rusija će ući u direktan sukob sa NATO-om?

–Ne sa NATO-om, oni moraju da nas unište pre nego što uđemo u NATO. Mi tako uništeni nećemo Alijansi da budemo interesantni. Sa 99,9% sigurnosti mogu da kažem da će cena našeg članstva u NATO biti veliki rat sa Rusijom. A ako se ne učlanimo u NATO, Rusija će nas progutati za 10-12 godina. To je raskrsnica na kojoj stojimo.

Šta je bolje?

–Učlanjenje u NATO kao rezultat pobede nad Rusijom.

Šta znači veliki rat sa Rusijom?

–Vazdušni udari i napad kopnenih trupa koje su raspoređene na granici, opsada Кijeva. Pokušaće da opkole naše snage oko Donjecka, izvešće napad sa Кrima i napad iz Belorusije. Osnivanje novih narodnih republika, diverzije, napad na ključne infrastrukturne objekte, vazdušni napadi. Ukratko, pravi rat. I verovatnoća da on izbije je 99,9 posto.

Кada?

–Najkritičnije godine su od 2020. do 2022, odgovorio je Orestovič.

Ovaj intevju i tekući događaji potvrđuju tezu da je ukrajinsko rukovodstvo bilo potpuno svesno šta će se desiti zbog pitanja članstva Ukrajine u Severnoatlantskom savezu.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: In4s
Foto: Printscreen YouTube / RuCz Subs

YOU MAY LIKE