Chicago
19°
Ведро
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 7°F
Ветар: 13mph SW
Влажност: 61%
Притисак: 30.25"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
41/30°F
48/36°F
41/36°F

Published 2 godine ranije

By admin

NEVEROVATNE TVRDNJE ANALITIČARA: U Srbiji rade čak 4 američke biolaboratorije, a jedna je u Beogradu! (VIDEO)

Novinar i publicista, dugogodišnji dopisnik Tanjuga iz Londona, Siniša Ljepojević gostovao je na Jutjub kanalu „Lučić inserti“ i govorio o ratu u Ukrajini, zapadnoj propagandi o njemu i objasnio koliko će taj rat trajati i koje će biti njegove posledice.

Gost, koji je završio dva fakulteta, Političke nauke i Filozofski, prognozirao je da će po okončanju rata u Ukrajini doći do nove blokovske podele i novog hladnog rata. On je uveren da će sankcije uvedene Rusiji još dugo ostati na snazi, ali da je Rusija toga svesna i da se dugo pripremala za to.

U vezi sa američkim laboratorijama za biološka istraživanja rekao je da ih u Srbiji ima četiri, od kojih je samo jedna u Beogradu, da se o njima i ranije znalo, a da su one tesno povezane sa tzv. Кriznim štabom čiji su članovi „agenti uticaja“ američke duboke države.

Gde se nalaze preostale tri laboratorije i ko su ličnosti koje su se u vezi s njima eksponirale kao „tamne mrlje“ naše države o kojima bi trebalo sprovesti istragu i sudski ih procesuirati, Ljepojević je otvoreno govorio u emisiji.

Prema indicijama koje sada postoje, Ljepojević zaključuje da je Aleksandar Vučić spreman da odmah posle pobede na aprilskim izborima, sa punim legitimitetom uvede Rusiji ekonomske sankcije, što će biti prava katastrofa za Srbiju i srpski narod.

U videu iznad saznajte koji je uzrok zapadne mržnje prema Rusiji, kako se odvijala trgovina ljudskim organima u Ukrajini i Moldaviji i još mnogo toga.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Hronograf.net
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE