Published 1 month ago

By Serbian Times

ŽIVELA U KONTEJNERU, A SAD JOJ SE OSTVARILI SVI SNOVI: Baka Ljubinka prvi put prošetala gradom! (VIDEO)

Druga lepa vest za baku Ljubinku Anđelović, čija je sudbina krajem prošle godine ražalostila Srbiju. Nakon što je zahvaljujući dobrim ljudima počela da živi u jednom novom, čistijem ambijentu, sa strujom, ali na istom mestu gde se rodila i provela vek, kako je i sama želela da bude, sada su joj ostvareni i nedosanjani snovi.

Sa humanitarkom Tamarom Misirlić baka Ljubinka je prošetala gradom. Snimile su se u šopingu, gde su kao dve drugarice, birale obuću i garderobu, a potom obišle frizera i kozmetičara.

“Sećate se bake Ljubinke koja je živela u kontejneru sa divljim svinjama i kojoj smo nedavno obezbedili novi dom? Danas smo ispunili sve ono što smo obećali prilikom njenog useljenja, prvi put je videla kako izgleda grad, kupila novu odeću, prvi put je otišla kod frizera, u restoran… Za sreću nam treba malo”, napisala je Tamara u opisu snimka koji se našao na mrežama.

Tako je baka Ljubinka otišla u restoran doterana i sa osmehom na licu.

Pre toga, u jesen prošle godine, videli smo je u suzama. Govorila je kako u svom selu Kozji Dol kod Trgovišta živi sama, da joj društvo prave divlje svinje koje hrani, te da se dešavalo da i bez njih ostane. Kako? Lovci su ih, kaže, ubijali.

Pokazala je i kontejner u kome boravi – star i prljav – a kako je rekla, u njemu je nalazila čak i pacove.

PROČITAJTE VIŠE:

OBARAJU SVE REKORDE: Porodica Antić gaji 360 sorti paradajza, jedan plod i do 2 kilograma! (FOTO)

NEOSPORNI HEROJI: Nišlije oborile sopstveni rekord davanja krvi star 80 godina!

POPRAVILI POZICIJU NA ŠANGAJSKOJ LISTI: Beogradski univerzitet među 400 najboljih!

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Instagram

YOU MAY LIKE