Connect with us

aktuelno

VRANJANAC ČUDO MEDICINE: Vakcinisan Fajzerom, a revakcinisan kineskom vakcinom!

Published

on

Poznati vranjski muzičar Slađan Antić zvani Gera ni kriv ni dužan postao je svojevrsno svetsko zamorče u principu imunizacije koji se za sada samo razmatra u svetu kao jedna od opcija.

Naime, on je vakcinisan Fajzerovom vakcinom, a greškom revakcinisan kineskom!

I sve to zahvaljujući organizaciji vakcinacije na čelu sa direktorkom Zdravstvenog centra dr Ljiljanom Antić.

On je tokom leta zbog komplikacija sa koronavirusom bio u bolnici dve nedelje i uz savet lekara odlučio da primi vakcinu.

Sve je bilo u redu 28. januara je primio prvi dozu Fajzerove vakcine.

– Sve po propisu, dobijam SMS iz e-uprave da se javim u halu na revakcinu, piše i termin. Ja odem tamo, predam svoj karton vakcinacije i čekam. Odem u kabinu tri i tamo se popričam sa doktorom. U međuvremenu dolazi sestra, ja skidam duksericu, daje mi vakcinu i to je to – priča Gera.

On nastavlja razgovor sa doktorom i u jednom trenutku mu doktor dobronamerno kaže da ne brine jer kineska vakcina dobro štiti.

– Ja pitam, kako bre kineska i tu nastaje opšta zbunjenost. Oni kažu da se u halu ne daje fajzer. Odatle me šalju u Dom zdravlja i tamo se opet vataju za glavu i na kraj me šalju u Zavod za javno zdravlje tamo me prima dr Goran Ristić, pita kako sam, zove Batut i to je to – kaže ovaj Vranjanac.

PROČITAJTE JOŠ:

ČUDO IZ LJUBOVIJE: Mladi genijalac potpuno sam napravio video igricu! (FOTO)

VELIKO OTKRIĆE SRBINA IZ ČIKAGA: Moćnim zracima pravi vakcinu protiv korone!

BEOGRADSKI NAUČNICI DOKAZALI: Srbin prva potvrđena žrtva kovida u Evropi!

Da zlo bude veće on se oseća loše.

Imao je, kaže, nekav neopisiv osećaj, kao da mu celim telom mile žmarci.

– Morao sam na PTO i tamo se čudiše ljudi, ali mi dadoše neku terapiju. Od tada imam učestale reakcije i, jednostavno, nisam dobro – završava Antić.

Nema sumnje da će zbog svega što se desilo neko odgovarati jer će on potražiti pravdu na sudu.

Naši čitaoci će i ovog puta ostati uskraćeni za informaciju iz Zdravstvenog centra koja objašnjava kako je došlo do ovakvog propusta u proceduri, s obzirom da menadžment odbija svaku vrstu saradnje sa nama.

Izvor: Vranjske Foto: Vranjske

Advertisement