Chicago, IL
48°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 3mph E
Humidity: 45%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 0
7 pm8 pm9 pm10 pm11 pm
46°F
45°F
45°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
43°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 45°F

Published 3 years ago

By admin

DOŽIVOTNA: Srbin iz Nemačke dobio maksimalnu kaznu zbog ubistva devojke

David G. osuđen u Nemačkoj jer je izmasakrirao bivšu partnerku Violetu R. pred njenom trogodišnjom ćerkom.

David G. (25) iz Srbije osuđen je na doživotnu robiju u Nemačkoj jer je u junu prošle godine sa 49 uboda nožem ubio Violetu R. (38) dok je u stanu bilo njeno trogodišnje dete. Pre zločina detetu je stavio slušalice na uši i pustio muziku kako ne bi bilo svedok užasa, prenose nemački mediji.

Unakaženo telo nesrećne žene pronađeno je 15. juna 2020. sa brojnim povredama. Obdukcija je tada pokazala da su joj bile presečene arterije, da je zadobila 49 uboda nožem, zbog čega je iskrvarila pored sofe. Zločin je počinio Srbin David G., sa kojim je bila u emotivnoj vezi i kog je želela da napusti.

– Smatrao je da je žena njegovo vlasništvo i da mora da ga sluša. Tvrdio je da može da raspolaže ženama kako želi – rekao je sudija prilikom izlaganja presude.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) SKUP ROMANTIKA U ČIKAGU: Ljubav uživo, bez aplikacija, prštalo od slika i poezije, konzul oduševljen!

DIJASPORA U ŽALOSTI: Dvoje mladih poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Hantingtonu!

DRAGANA SPUSTILA VOZILO NA MARS: Sjajna Srpkinja uspešno obavila veoma važnu misiju u NASA!

Prema presudi, David je koristio dva noža, budući da mu se na prvom koji je koristio oštrica polomila. Kako se navodi, okidač za svirepi zločin bilo je to što je Violeta želela da ga ostavi zbog veze sa drugim muškarcem.

David G. je na suđenju priznao krivicu. – Bio sam mnogo ljut. Voleo sam Violetu i još uvek je volim – rekao je osuđeni. Podsetimo, policija je ženino telo slučajno pronašla u njenom iznajmljenom stanu u nemačkom Hagenu. Policija je došla na adresu kako bi uhapsila Davida G. jer je trebalo da bude izručen Srbiji, gde je u odsustvu osuđen na 12 godina zatvora zbog trgovine ljudima.

– Nakon ubistva, David G. uzeo je žrtvinu ćerku i odveo je sa sobom. Iskasapljenu partnerku zaključao je u stan, gde je telo ležalo nedelju dana. Uhapšen je u stanu u Izerlonu, gde je bio sa detetom i prijateljicom.

Izvor: Kurir Foto: Facebook

YOU MAY LIKE