Chicago, IL
57°
Mostly Cloudy
5:56 am7:40 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 16mph SSW
Humidity: 39%
Pressure: 29.84"Hg
UV index: 0
2 am3 am4 am5 am6 am
57°F
55°F
55°F
55°F
55°F
WedThuFriSatSun
43°F / 37°F
54°F / 45°F
59°F / 57°F
75°F / 61°F
73°F / 57°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

VELIKI USPEH MLADE NIŠLIJKE: Venera izabrana među pet najlepših devojaka na svetu!

Na međunarodnom izboru lepote koji je održan sinoć u Nju Delhiju u top pet plasirala se mlada Nišlijka sasvim posebnog imena. U pitanju je devojka koja nosi ime Venera Stanisavljević (18) koja se takmičila na izboru “Mis Teen International” u Indiji, ponevši titulu “Miss Teen Europe”.

“Srce mi se kidalo kada jepakovala kofere za Indiju. Putovala je ona otkad se rodila ali sa 18. godini otići sam na drugi kontinent na takmičenje sa 20 devojaka iz celog sveta… pa konkurencija iz raznih većih država, devojke koje su odlični ambasadori svojih zemlja, i moja skromna Venera. Bile smo na vezi ujutru i uveče. Kada je doputovala, bilo joj je čudno što su devojke došle sa tolikom pratnjom i koferima dok ona sama sve uspeva da uradi, naravno uz podršku svog tima. Odmah se naše gore list osokolio. Proradio je u njoj srpski inat i gordost”, priča nam Venerina mama Maja Cekić i zahvaljuje se timu iz organizacije “Miss Serbia” koji su sve vreme vodili računa o njenoj ćerki.

Mama Maja dodaje da je Venera bila svesna da se lepota, šarm, elokventnost i harizma ne mogu spakovati u kofer.

“Jednostavno- ili je imaš ili ne. Kada se plasirala u top pet i dobila titulu “Miss Teen Europe”, srce mi je zaigralo. Plakala sam ceo taj dan, valjda su tako i sreća i briga izlazile iz mene. Vraćale su mi se slike od njenog rođenja pa iz detinjstva do ove sreće koju nam je priredila. Valjda dragi Bog tako kockice slaže”.

Kaže nam da su ona i njen suprug godinu dana pre Venrinog rođenja izgubili ćerku, a onda je ona u osmom mesecu trudnoće, odlučila jednog jutra da će njena ćerka dobiti nesvakidašnje ime, koje je simbol lepote i ljubavi.

Maju je ćerkina pobeda dočekala u Turskoj gde letuje sa porodicom.

“Sve vrme čekamo Veneru da stigne ujutru iz Delhija u Istanbul pa ćemo je po njenoj želji voditi na krstarenje Bosforom da se malo opustimo i uživamo porodično”, poručuje.

Izvor: Žena Foto: Facebook Miss Srbija

YOU MAY LIKE