Chicago, IL
52°
Partly Cloudy
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 49%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 3
2 pm3 pm4 pm5 pm6 pm
52°F
52°F
48°F
48°F
45°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
36°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 52°F
64°F / 48°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

KAD SLOBODA ZAPEVA “JORGOVANE”: Glumica oduševila izvođenjem poznate pesme, a ove njene kolege to tako dobro rade da bi mogli u pevače (VIDEO)

Glumica Sloboda Mićalović Ćetković ne poseduje samo raskošan glumački talenat već i dar za pevanje. Jubilarni 50. rođendan njene kume i kolegiice Nataše Ninković bio je prilika da se još jednom uverimo u to.

A Boba nije jedina među glumcima koji ume da sjajno peva. Gluma i pevanje idu često ruku pod ruku, evo najboljih dokaza za to.

“Stari hit, novo odelo”, piše u opisu snimka na Instagram profilu našeg čuvenog trubačkog orkestra “Dejan Petrović big bend”, a na kojem se čuje kako to Sloboda izvodi veliki hit “Jorgovani” koji su pre više decenija otpevali Vesna Zmijaanc i Dino Merlin.

Talentovana Sloboda Mićalović oduševila je mnoge na društvenim mrežama- kako one na Instagramu kao i Fejsbuk pratioce pomenutog benda koji ju je pratio u izvođenju kultne numere. “Pa ovo je predivno, sjajno, bravo”, poručuje oduševljena publika.

I kako rekosmo, među glumcima ima mnogo odličnih pevača. Primer je i Tanja Bošković a jedan od dokaza njenih vokalnih sposbnosti jeste pesma “Nemoj da brigaš” iz nezaboravnog filma Branka Baletića “Balkan ekspres” iz 1983.

Fantastičan glas ima i Gorica Popović. Podatak da je sa Biljanom Krstić, Borom Đorđevićem i Đorđem Balaševićem, nekada bila član grupe “Suncokreti” veoma je istaknut u njenoj karijeri.

Sjajno pevaju i Rade Marjanović, Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović pa Snežana Savić koja je uporedo sa glumačkom karijerom gradila i uspešan muzički put.

Pamtimo i kako Anica Dobra izvodi “Bele košulje” u kultnom ostvarenju Darka Bajića iz 1992. “Crni bombarder”.

Glumce Goricu Popović i Dejaan Lutkića možemo čuti u uvodnoj špici serije “Zbornica” koja se emituje na B92 kako izvode pesmu “Au što je škola zgodna” čiji je tekst napisao pesnik Ljubivoje Ršumović.

Ivan Bosiljčić nas je takođe odavno uverio u svoj pevački talenat, a nastupao je i sa svojom suprugom pevačicom Jelenom Tomašević Bosiljčić koja nas je poslednjih dana oduševila na dva važna događaja.

Fantastični glumci i pevači su i Gordan Kičić, Milan Vasić, Aljoša Vučković, Anja Mit, Iva Stefanović, Milena Vasić, Dragan Jovanović pa njegova ćerka Anđela Jovanović, Mina Lazarević, Andija Milošević…

Evo još jednog dokaza pevačkog talenta slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića koji su pre 11 godina gostujući na TS-u izveli pesmu “Nesanica”.

Izvor: Žena Foto:

YOU MAY LIKE