Chicago, IL
37°
Sunny
6:01 am7:37 pm CDT
Feels like: 28°F
Wind: 14mph WNW
Humidity: 53%
Pressure: 30.25"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
41°F
43°F
45°F
46°F
46°F
SunMonTueWedThu
59°F / 41°F
66°F / 52°F
59°F / 41°F
46°F / 37°F
54°F / 45°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

VELIKA NAGRADNA IGRA MTEL: Dođite na koncert Saše Matića i osvojite veeeeeliki televizor, Play station 5 i još svašta nešto!

MTEL TV odlučio je da obraduje svoje pretplatnike i one koji će to postati u budućnosti – nagradnom igrom sa vrednim i praktičnim nagradama. Sve što treba da uradite jeste da popunite obrazac ili pošaljete svoje podatke na email adresu: serbiantimesinfo@gmail.com.

Oni koji budu došli na koncert Saše Matića u Čikagu 10.septembra (Joe`s Live, Rosemont) imaće priliku lično da popune formular prijave za nagradnu igru, koji će devojke iz MTEL-a deliti na ulazu u salu. Oni koji ne dolaze na koncert već sada mogu poslati svoje podatke (ime, prezime, kontakt telefon, email adresa) na gore navedeni email Serbian Timesa.

A evo i šta Vas čeka ukoliko budete imali malo sreće:

Prva nagrada – Televizor Samsung 65“ LED TV 4k + MTEL TV App 1 godina pretplate.

Druga nagrada – PlayStation 5 konzola

Treća nagrada – MTEL TV STB + 1 godina pretplate na MTEL TV servis

Četvrta nagrada – 1 godina pretplate na MTEL TV servis

Peta nagrada – 6 meseci pretplate na MTEL TV servis

Ponavljamo, učešće se može ostvariti na DVA NAČINA:

  • Ubacivanjem popunjenog formulara u kutiju na MTEL Global štandu na koncertu Saše Matića u Čikagu 10.septembra.
  • Slanjem kontakt podataka (ime, prezime, kontakt telefon, email adresa) na serbiantimesinfo@gmail.com – opcija za korisnike koji ne budu prisustvovali koncerti ili koji ne popune formular na licu mesta

Svim sadašnjim i budućim pretplatnicima MTEL TV-a želimo puno sreće u nagradnoj igri i da se dobro provedu na koncertu Saše Matića u Čikagu 10.septembra.

Podsećamo, MTEL TV usluga omogućava da gledate više od 270 TV kanala sa Balkana, a samo na našoj usluzi legalno možete da gledate RTS, BN, RTRS, Arena Sport kanale, Superstar TV, Federalnu TV, OBN i mnoge druge sa teritorije ex YU. Omiljeni TV sadržaj možeš da pratiš na svim uređajima, gde god da si.

Za sve vas koji ne osvojite nagradu, pripremili smo akciju na MTEL TV pretplatu “Plati 6, gledaj 12 meseci + MTEL box za $1” uz koju možete znatno da uštedite.

Pogledajte kompletna pravila i uslove MTEl TV nagradne igre OVDE!

Tekst: PR Foto: MTEL TV

YOU MAY LIKE