Connect with us

Srbija

VASKRŠNJE ČUDO U MANASTIRU TUMANE: “Doktorka nam je saopštila da je karcinom na plućima mog oca nestao!”, kaže Marija Popović

Published

on

Molitve svetiteljima Zosimu i Jakovu, čije mošti počivaju u jednoj od najposećenijih svetinja SPC, manastiru Tumane, iznedrile su još jedno isceljenje, što je ovog puta zabeleženo kao vaskršnje čudo – molitve su starijem čoveku pomogle da pobedi karcinom pluća!

Na Fejsbuk stranici ovog manastira na dan Vaskrsa objavljen je tekst pod nazivom „Svetitelji iscelili karcinom pluća“, kao i poruka vernice Marije Popović iz Obrenovca, čiji je otac pobedio opaku bolest.

Juna 2019. mom ocu Nikoli dijagnostikovan je rak na desnom plućnom krilu. Lečenje je započeto hemioterapijama, paralelno smo uključili i alternativnu medicinu uz nadzor lekara. Borba za život mog oca se ne prekida – mi se ne predajemo – napisala je Marija.

Ona je dodala da su po nečijem savetu otišli u Tumane, na molitvu svetiteljima u februaru 2020. – Gužva u manastiru bila je velika, ali je i naša vera u boga bila velika, a volja jaka, nepokolebljiva.

Na povratku kući tati se vratilo samopouzdanje, bolje se osećao, čak mu se i osmeh vratio. Vera u boga ipak nadjača sve! Dve nedelje nakon naše posete manastiru otišli smo na konzilijum s rezultatima skenera. Doktorka nam je s čuđenjem saopštila da je rak na desnom plućnom krilu nestao! Slava bogu! – napisala je Marija u pismu koje je iguman manastira Dimitrije Plećević objavio na Fejsbuk stranici manastira.

Светитељи исцелили карцином плућа (19.04.2020) – ВАСКРШЊЕ ЧУДО''Вера у Бога ипак надјача све!''Јуна 2019. године мом…

Geplaatst door Dimitrije Plecevic op Zondag 19 april 2020

Izvor: Kurir.rs  Foto: ManasirTumane.org/Facebook

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement