Chicago
45°
Kиша
6:58 am4:20 pm CST
Осећај: 39°F
Ветар: 12mph ENE
Влажност: 87%
Притисак: 29.87"Hg
УВ индекс: 0
СубНедПон
43/37°F
41/32°F
43/34°F

Published 1 godina ranije

By admin

UŽAS U SAD: Troje mrtve dece nađeno u ranu zoru, majka u policiji ćuti

Troje dece je nađeno mrtvo na plaži u blizini čuvenog šetališta Koni Ajlend u Bruklinu rano u ponedeljak, a policija kaže da ih je možda udavila majka.

Tela dece, koje je policija identifikovala kao Zakarija Merdija (7), Lilani Merdi (4) i Olivera Bondareva (3), pronađeni su nakon skoro tročasovne potrege koja je počela u 1.40 časova kada je rođak pozvao policiju, zabrinut da je žena nameravala da povredi svoju decu.

Majka, koju su članovi porodice idenfikovali kao Erin Merdi, pronađena je 90 minuta kasnije, bosa i mokra, na oko 3 kilometara od dela Koni Ajlenda gde je živela. Detektivi su pokušali da je ispitaju u lokalnoj policijskoj stanici.

“Do sada nije ništa rekla”, rekao je šef odeljenja njujorške policije Kenet Kori.

Potraga za decom je počela nakon što je majka pronađena sama. Policija je poslala helikopter i marice. Deca su pronađena na ivici vode nešto posle 4.30 ujutru na mirnom delu plaže oko 13 blokova od stadiona gde igra bejzbol tim male llige Bruklin Sajklons.

Baka mališana Žaklin Skot (56) je rekla za Dejli njuz da je njena ćerka “bila majka puna ljubavi”, ali da je nedavno imala težak period.

Skot je rekla da je pokušala da razgovara sa ćerkom u nedelju.

“Obratila sam joj se i rekla je da pere veš, a ja sam rekla da želim da razgovaram sa decom”, rekla je ona.

“Pokušala sam još dva puta da zovem preko telefona, ali nije bilo odgovora”, rekla je.

Tela dece su pronađena tri bloka od stambene zgrade gde su živela. Kada je majka pronađena na šetalištu, policija je u potrazi za decom pregledala plažu, šetalište i komšiluk.

Policija ističe da majka nije bila prijavljivana kao osoba koja zanemaraju ili zlostavlja decu.

Izvor: Nova.rs Foto: Printscreen / Youtube @Associated Press

YOU MAY LIKE