Connect with us

događaji

UMREŽAVANJE U ČIKAGU: Razmenjivala su se iskustva, sklapala poznanstva, buduća partnerstva, a neki su našli i posao…

Published

on

Sinoć je u Čikagu upriličena manifestacija pod nazivom Serbian American Professional Networking Evening u organizaciji Serbian-American Professional Networking Group, LinkedIn grupe koja broji preko 5400 clanova

Druženje čija je svrha, kao što i ime kaže, profesionalno povezivanje, okupilo je u restoranu “Upstairs at Gwen” razne profile, uglavnom mladih ljudi. Bilo je tu lekara, advokata, ekonomista i bankara, novinara, agenata za nekretnine, dizajnera i stručnjaka za marketing, poreklom iz Srbije, ali i drugih zemalja Balkana.

Razmenjivala su se iskustva, oni stariji savetovali su one mlađe, a bilo je i onih koji su na druženje došli nezaposleni, a kući otišli sa poslovnim ponudama, što je i jedna od ideja organizatora.

Miloš Đorđević, vlasnik portala Čikago Dešavanja, koji je bio domaćin sinoćne manifestacije, zadovoljan je rezultatima:

-Cilj je postignut, da se ljudima pruži nešto novo i drugačije, druženje koje se razlikuje od onoga što već postoji. Ideja je se ljudi upoznaju, povezuju, šire svoje biznise. Da dobiju pomoć oni kojima je ona potrebna, naročito tu mislim na ljude koji su od nedavno u Americi i Čikagu.

Ostaje nam da se složimo sa Đorđevićem. Lepo i prijatno veče na kome ste mogli da upoznate ljude čije će vam usluge zatrebati, a takođe i one kojima možete ponuditi sopstvene usluge.

Ako ste promašili ovo, spremite vaše biznis kartice i sačekajte sledeće okupljanje

Tekst: A.K. Foto: Jelena Vučićević za Čikago dešavanja

Advertisement