Connect with us

Amerika

UHAPŠEN POŠTAR U NJU DŽERSIJU: Bacio 2.000 pošiljki, među njima i glasačke listiće! (FOTO)

Published

on

Poštar iz Nju Džersija uhapšen je u sredu zbog namernog bacanje pošte u smeće, i to pošte u kojoj se nalazilo 99 glasačkih listića poslatih iz okružnog odbora za izbore, saopštili su zvaničnici.

Nikolas Bušen (26) iz Kernija tereti se za kašnjenje, uklanjanje ili zadržavanje pošte, kao i za ometanja poštanskih usluga. On će se pojaviti danas pred američkom sudijom za prekršaje Keti L. Voldor pred federalnim sudom u Njuarku.

Oko 1.875 poštanskih pošiljki, među kojima se nalazilo i 99 glasačkih listića stanovnika Vest Oranža za predsedničke izbore i lokalne izbore za gradsko veće i odbor obrazovanja. Pošta je pronađena u kontejneru za smeće u severnom Arlingtonu, navodi se u sudskim dokumentima.

Nikolas Bušen / Printscreen YouTube

Pošta je trebalo da bude dostavljena između 28. septembra i 2. oktobra 2020. godine. Bušen je bio jedini poštar zadužen za isporuku pronađene pošte.

Zvaničnici kažu da je pošta vraćena u poštanski sistem radi isporuke predviđenim primaocima. Кopije povraćene pošte su zadržane kao dokaz.

Uklanjanje pošte kažnjava se maksimalnom kaznom od pet godina zatvora i novčanom kaznom od 250.000 dolara. Za opstrukciju poštanske pošiljke predviđena je maksimalna kazna od šest meseci zatvora i novčana kazna od 5.000 dolara.

Izvor: ABC7
Foto: Printscreen Twitter @seanlawson

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement