Chicago
10°
Clear
7:03 am5:04 pm CST
Feels like: -2°F
Wind: 9mph W
Humidity: 45%
Pressure: 30.43"Hg
UV index: 0
WedThuFri
27/19°F
30/1°F
10/7°F

Published 23:27

By Antonije Kovačević

TREBAJU VAM GUME, PO NAJBOLJOJ CENI I ODMAH? Jedna kompanija iz Čikaga isporučiće vam ih besplatno, u količini koju želite!

U kompaniji “Global Tire Wholesale LLC” sve počinje i završava sa gumama. Onim najkvalitetnijim, najizdržljivijim, koje svoje mušterije, transportne kompanije, vozače i vlasnike kamiona, ne ostavljaju na cedilu, bespomoćne, na sred puta u nekoj nedođiji.

Suosnivač kompanije Nermin Bedak prošle je godine, a posle više od decenije provedene u trucking business-u, uočio da na tržištu postoji veliki nedostatak kvalitetnih pneumatika po pristupačnim cenama, koje su odmah ili u kratkom roku na raspolaganju onima kojima trebaju.

GUME, KLJUČNI DETALJ TRUCKING BIZNISA: Postoje situacije u kojima ne želite da vas izdaju

Gume su potrošan, ali veoma važan deo ovog našeg posla, svakodnevna potreba hiljada ljudi, ali na veliku žalost nisu dostupne u dovoljnoj meri i po odgovarajućim cenama. To me je inspirisalo da pokrenem kompaniju koja će biti u stanju da svojim klijentima obezbedi tu vrstu podrške na dnevnom nivou. Da nam se nikada ne desi da nas neko zove i traži odgovarajuće gume, a da od nas dobije odgovor: “Nemamo ih na stanju, javite se za nekoliko dana”. A upravo to se meni dešavalo mnogo puta u prošlosti…

PRAĆENJE TRŽIŠTA VODI KA USPEHU: Nermin Bedak, Global Tire Wholesale LLC

Ispostavilo se da je Nermin sa svojim partnerima dobro osetio potrebe tržišta. O tome svedoče i njihovi poslovni rezultati posle manje od godinu dana rada…

– Trenutno naša kompanija Global Tire Wholesale LLC prodaje po kvartalu u proseku 25.000 do 35.000 guma na Srednjem zapadu, Istočnoj obali i Jugoistoku. Ovih dana planiranamo proširenje na Zapadnu obalu. Sa dva skladišta i pogonom od 12 hektara u Geriju (Indiana) možemo opsluživati male, srednje i velike flote. U mogućnosti smo da ponudimo besplatnu dostavu u krugu od 100 milja od Gerija, što obuhvata jedan veliki region koji se proteže skoro od Indijanopolisa na Istoku, Milvokija na severu, Rokforda na Zapadu, zajedno sa velikim delom pogranične zone Ilinoisa i Indiane, uključujući grad Čikago i sve gradiće u njegovoj okolini, ističe naš sagovornik.

Global Tire Wholesale LLC je uspostavio strateško partnerstvo sa jednom od vodećih američkih kompanija iz oblasti pneumatika, TRU Funding, zahvaljujući čemu njihovi klijenti imaju najpovoljnije cene i visoki kvalitet usluge, u skladu sa potrebama svog voznog parka.

-Global Tire Wholesale LLC je već zadobio poverenje velikih klijenata kao što su AAA Freight, Triton Logistics Inc., Kavkaz Ekpress LLC iz Ilinoisa, Eagle Logistics LLC iz Nju Džersija, Eagle Eye Lines Truck iz Misurija i brojnih drugih. Osim direktne saradnje sa trucking kompanijama, trenutno isporučujemo gume za kamione i prikolice u preko 20 prodavnica na Srednjem zapadu i na Istočnoj obali. U ovom trenutku na lageru imamo preko 75.000 guma za upravljanje (steer), pogonski deo (drive) i onih za prikolice, ističe na kraju razgovora Nermin Bedak, suvlasnik kompanije Global Tire Wholesale LLC.

NEMA ČEKANJA: Gume po najboljim cenama, onda kada vam zatrebaju

Sve kompanije, radionice, prodavnice i pojedinci koji žele da ostvare saradnju sa Global Tire Wholesale LLC mogu da se jave svakim danom na telefon 312-929-5374 ili na E-mail: info@globaltirevholesale.com

Više informacija o ponudi, cenama i uslugama možete naći na njihovom vebsajtu OVDE!

Piše: Serbian Times Foto: Global Tire Wholesale LLC

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!
“ON JE NAJVEĆI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET”: Cicipas se poklonio Noletu: Hvala ti što me činiš boljim!
ISPLIVALO TELO NA PLAŽI: Policija ispituje da li je u pitanju Ana Volš!
PREOKRET U AUSTRALIJSKIM MEDIJIMA: Histerija oko Srđana Đokovića dobila novu dimenziju!