Connect with us

Amerika

TRAMPOVI BEŽE IZ NJUJORKA: Posle predsednika, na Floridu se sele dve ćerke i sin Donald

Published

on

Egzodus porodice Tramp iz Njujorka nastavlja se. Posle odluke predsednika SAD i njegove supruge da nastave život u južnoj američkoj državi, za njim su krenuli kćerka Ivanka i njenog supruga Džareda Kušnera, a sada i sin Donald Tramp mlađi (43) sa suprugom Kimberli (51).

„Nema šanse da ostanu u Njujorku“, rekao je izvor za Njujork post. “Bili bi mučeni na ulicama.”

Donald Jr. navodno razgleda kuće u oblasti Jupiter, koja je severno od Mar-a-Laga.

„Posvećeni su jedni drugima kao porodica“, rekao je izvor za Post.

“Oni traže sigurnu, čuvanu, zaštićenu zajednicu sa istomišljenicima konzervativcima. Nema šanse da će se ikada osećati dobrodošli u Njujorku.”

Vest dolazi u vreme kada grad Njujork otkazuje ugovore sa Trump organizacijom.

Ivanka Trump (39) i Džared Kušner (40) već su kupili kuću na ostrvu Indian Krik za 30 miliona dolara, dok je predsednik Tramp zvanično Mar-a-Lago pretvorio za svoj zvanični dom pre više od godinu dana, usred istraga u Njujorku tokom njegovog predsednikovanja.

Još jedna ćerka, Tifani Tramp (27), takođe navodno planira preseljenje u Majami.

Bivša supruga Donalda Trampa Vanessa (43) živi u Jupiteru sa petoro dece, u blizini golf terena sa Trampovim brendom, Trump National Golf Club Jupiter.

Broj stanovnika Floride brzo raste, dok je u Njujorku došlo do opadanja broja stanovnika. Florida nema državni porez na dohodak, dok je Njujork država sa velikim porezima, a guverner, demokrata Endrju Kuomo nedavno je govorio o potrebi povećanja poreza kako bi se prevazišli gubici.

Izvor: NewsMax Foto: Privatna arhiva

Advertisement