Connect with us

Dijaspora

“ZAŠTO JE SVET TAKO OKRUTAN”: Sestra ubijenog Srbina u SAD objavila zajedničke fotke i reči koje slamaju srce

Published

on

Jelena Lončar (27), sestra Milana Lončara (25) koji je u sredu ubijen u Filadelfiji, ne prestaje da deli potresne objave posle smrti brata.

Milan Lončar (25) ubijen je u blizini svoje kuće u Filadelfiji nakon što su dvojica muškaraca pokušala da ga opljačkaju dok je šetao psa.

Jelena, koja je i dalje u neverici i očaju, podelila je na Fejsbuku sliku sa bratom iz detinjstva, na kojoj se oboje smeju.

Postavljajući na svom Fejbuk profilu medijske izveštaje o tragediji koja ju je zadesila, Jelena se, između ostalog, zapitala:

“Zašto je svet najokrutniji prema najboljim ljudima? Milan je bio divan, a život mu je oduzet tako rano”.

Why is the world cruelest to the nicest people? Milan was an amazing kid who’s life was taken too soon. I will miss our…

Posted by Tyler Higgins on Friday, January 15, 2021

Zatim se obraća preminulom bratu:

“Nedostajaće mi naši razgovori do kasno u noć. Tvoje šale, priče i ljubaznost koja nije imala premca. Osmeh, koji ti je bio zaštitni znak, bio je zarazan i mogao se videti sa kilometara udaljenosti. Ugledala sam se na tebe, ne zato što si bio viši, već zato što je tvoja nesebičnost bila za divljenje. Prerano je otići sa 25 godina, ali uticaj koji si imao na sve nas, trajaće ceo život. Drago mi je što sam bila jedna od tih srećnih duša.

Milana Lončara (25) su na sred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica Afroamerikanaca koji su prethodno pokušali da ga opljačkaju. Na snimku nadzornih kamera se vidi kako mu ta dvojica prilaze, jedan s leđa, a drugi licem okrenut ka njemu sa pištoljem u ruci.

Na početku, činilo se da muškarci samo prete Lončaru pištoljem kako bi im dao novac. Međutim nekoliko sekundi kasnije, jedan od razbojnika ispalio je hitac u grudi mladića srpskog porekla.

Milanu, nažalost, nije bilo spasa.

Sinoć su Milanovi prijatelji i komšije, zajedno sa članovima porodice, u filadelfijskom predgrađu Brueritaun bdenjem, pesmama i upaljenim svećama odali poštu ubijenom mladiću.

Izvor: Facebook/Kurir Foto: Facebook

Advertisement