Connect with us

Amerika

TRAMP OSEDEO PREKO NOĆI: Američki predsednik se pojavio i šokirao javnost! (FOTO)

Published

on

Još uvek aktuelni američki predsednik Donald Tramp, u petak naveče je govorio iz Bele kuće o koronavirusu i vakcinaciji, međutim, njegov govor je manje privukao pažnju od njegove boje kose koja više nije prepoznatljivo narandžasta, već seda.

O tome da je Tramp za vrlo kratko vreme osedeo ili da se više ne farba, u velikoj meri se raspravlja na društvenim mrežama.

Tramp (74) se od izbornog dana veoma malo pojavljivao u javnosti, od toga se mnogo toga izmenilo, pa i njegov novi izgled.

Neki su uočili da Tramp više nema svoju prepoznatljivu plavu boju kose s narandžastom nijansom, pa zaključuju da je zbog toga što se nije ofarbao izrast kose promenio boju u sivo-sedu.

“Je li do mene ili je Trampova kosa ove nedelje od plave postala seda? Tužno”, napisao je jedan od korisnika na Tviteru, dok je drugi dodao: “Svako želi da razgovara o tome da je Trampova kosa odjednom postala bela poput lista papira”.

Neki su sedu nijansu pripisali iznenadnim stresom zbog rezultata izbora, dok su se drugi interesovali da li se nešto dogodilo sa predsednikovim frizerom.

Inače je boja Trumpove kose bila oduvek njegov zaštitni znak i otkako se proslavio kao vlasnik velikog broja nekretnina u Njujorku pre nekoliko decenija, nikada nije menjao plavo-narandžastu boju. Zbog toga je sada mnogima neobičan i neprepoznatljiv čim su odmah primetili razliku u boji.

Još za vreme prve kandidature za američkog predsednika, dopustio je voditelju jedne emisije da ga povuče za kosu kako bi dokazao da je stvarna.

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Twitter @BelkissObadia

Advertisement