Connect with us

aktuelno

TRAGIKOMIČNO: Šta je Branislav Lečić rekao glumici Danijeli Štajnfeld (AUDIO)

Published

on

U eksluzivnom intervjuu za Insajder glumica Danijela Štajnfeld potvrdila je da je u petak dala izjavu Tužilaštvu u kojoj je otkrila da je 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić, piše ovaj portal.

Jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina posle silovanja.

Kako je rekla za Insajder, pozvala ga je kao deo procesa svog izlečenja od traume koju je preživela.

Taj razgovor je snimala. Na ovom originalnom snimku prepoznatljiv je glas Branislava Lečića, a na osnovu sadržaja razgovora jasno je da Lečić događaj nije negirao.

Transkript razgovora prenosimo u celosti:

Danijela Štajnfeld: “Ne sećaš se da sam plakala?”

Branislav Lečić: “Sećam se.”

Danijela Štajnfeld: “Nisam htela da idem tamo. Mislim, nisam htela da budem sa tobom nasamo u sred noći, na mestu koje ne znam. Od tad sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila…”

Branislav Lečić: “Zašto?”

Danijela Štajnfeld: “…nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumeš ili ne”?

Branislav Lečić: “Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li ti normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta ti misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj kurac usrećujem i mećem seksualno u nekog koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem. Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li ti uopšte pojma ko sam ja?

Danijela Štajnfeld: “Znači da ne poštuješ moje ne”?

Branislav Lečić: “Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javljati.”

Deo intervjua koji su novinari Insajdera snimili sa glumicom Danijelom Štajnfeld biće objavljen tokom dana na njihovom sajtu.

Mediji su danas objavili, pozivajući se na nezvanična saznanja, da je glumica Danijela Štajnfeld u izjavi Višem javnom tužilaštvu otkrila ime kolege koji ju je silovao 2012. godine, što je Tužilaštvo potvrdilo saopštenjem, dodajući da su dalje provere u toku i da se radi na prikupljanju dokaza.

Prvi put o traumatičnom događaju javno je progovorila pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu snimljenom u Americi, gde je otišla da živi ubrzo nakon događaja.

„I snimak koji donosimo je prvo objavljen u dokumentarnom filmu “Zaceli me” čiji je Danijela Štajnfeld autor, ali je glas bio modulisan tako da se ne prepoznaje. Originalni snimak razgovora koji je snimljen četiri godine nakon spornog događaja, na kom se jasno čuje glas Branislava Lečića, Danijela Štajnfeld nedavno je dostavila Tužilaštvu“, piše Insajder.

Govoreći o filmu, ona je ispričala da ju je kada je imala 21 godinu seksualno napastvovao moćnik iz filmske industrije, ne otkrivajući njegov identitet, ističući da bi, u tom slučaju, ceo fokus filma bio na tome.

U saopštenju povodom optužbi glumice, koju su objavili mediji, Lečić je naveo da su tvrdnje da ju je silovao „najgnusnija laž“ koja ga diskredituje.

Pogledajte video koji je objavio Insajder:

Izvor: Insajder Foto: Printscreen YouTube / N1, K1 Televizija

Advertisement