Connect with us

Amerika

MEKONAHI IDE U POLITIČKE VODE: Holivudski glumac se kandiduje za guvernera Teksasa!

Published

on

Metju Mekonahi: Wikimedia Commons

Metju Mekonahi, popularni holivudski glumac, gostujući u emisiji „The Tonight Show“, istakao je da ozbiljno razmišlja da se kandiduje za guvernera Teksasa.

„Ponovno istražujem koja je moja uloga vođe, jer mislim da ima stvari koje mogu da podelim. Razmišljam koja je uloga mog života, i šta je sledeće poglavlje mog života”, istakao je glumac.

Mekonahi je napomenuo da je otvoren za realizaciju te ideje, iako nema konkretne planove u vezi sa potencijalnim prelaskom sa glume na javne politike.

On nije želeo da daje previše informacija o svojim budućim planovima.

On se u razgovoru sa novinarem osvrnuo i na zimsku oluju koja je nedavno pogodila Teksas, što je dramatično uticalo na živote miliona stanovnika te države.

U tom cilju, on je najavio da će zajedno sa svojom suprugom Kamilom biti domaćin virtuelnog koncerta pod nazivom “Mi smo Tekas”, koji će biti emitovan u nedelju veče. On je odabrao domaće Teksašane za nastup na predstojećem događaju; Keli Klarkson, Post Malone i VilI Nelson, Selenu Gomez, Dženifer Garner…

Do sada Metju Mekonahi nije isticao svoje političko opredeljenje, ali je poznato da je protivnik oružja, kao i da se zalaže za borbu protiv nasilja.

Poput mnogih javnih ličnosti, Metju je tokom pandemije koronavirusa rešio da postane i jutuber, a prvi Jutub video započeo je uz svoju poznatu frazu “Alright, Alright, Alright” i najavio da će od sada redovno objavljivati novi sadržaj na svom kanalu.

Glumac je video snimio u svom domu, a do sada ima više od dva miliona pregleda.

“Ovo je mesto na kome ću vam otkriti ko sam, kao i ko nisam. Pričaću o tome u šta verujem, a u šta ne, šta radim i šta ne radim… Osim toga, govoriću i o različitim pristupima i verovanjima životu, koje sam otkrio u poslednjih nekoliko godina”, rekao je glumac.

Dodao je kako će na kanalu biti zanimljivog i humorističnog sadržaja, posebnih saveta o tome kako živeti život, kao i da će sadržati sve mudrosti koje je glumac otkrio tokom više od 50 godina života.

Izvor: Daily Mail Foto: Wikimedia Commons

Advertisement