Chicago
64°
Mostly Cloudy
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 1mph ESE
Humidity: 84%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
77/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

TRAGEDIJA U ČIKAGU: Srbin ubijen u kancelariji, devojka ranjena, ubica pucao sebi u glavu kad ga je opkolila policija! (VIDEO)

Srbin N. M. smrtno je stradao danas u čikaškom predgrađu Burr Ridge kada je iz neposredne blizine u njega pucala zasad neidentifikovana osoba. Tom prilikom ranjena je još jedna ženska osoba, koja se zatekla u kompaniji čiji je vlasnik bio N.M, saznaje Serbian Times.

Do pucnjave je došlo u prostorijama kompanije, a Afroamerikanac osumnjičen za ubistvo je, kako saznajemo, radio u istoj firmi kao vozač kamiona. Nakon kraće policijske potere na Autoputu 83, on je izvršio samoubistvo pucnjem u slepoočnicu, a pred očima nekoliko policijskih patrola.

N. M. preminuo je na putu do bolnice, a zdravstveno stanje ranjene devojke, takođe Srpkinje, za sada je neizvesno. Ona se nalazi u bolnici, na intenzivnoj nezi.

UBISTVO I SAMOUBISTVO U PO BELA DANA: Poprište zločina, parking ispred kompanije “Winners Freight”

Prve informacije govore da je uzrok ovog tragičnog događaja poslovni nesporazum.

Neimenovani kamiondžija je došao u poslovnu zgradu u kojoj se nalaze kancelarije kompanije “Winners Freight”, gde je posle kraće i žustre rasprave pucao prvo u N.M., a zatim i u žensku osobu. Incident se desio oko 15.30 časova.

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta i kasnije je lociran na broju 7900 u Medison ulici. Suočen sa policijom koja mu je odsekla odstupnicu i okružila ga, pozvan da se preda, osumnjičeni je podigao pištolj na sebe i ispalio jedan hitac.

Proglašen je mrtvim na licu mesta, saopštila je policija.

ZATEČEN ZLOČINOM: Džon Mejden, šef policije u čikaškom predgrađu Burr Ridge

Džon Maden (John Madden), šef policije gradića Bur Ridž, u čijem se ataru incident desio, na konferenciji za štampu izjavio je kako organi reda još uvek ne znaju motive zločina. On je priznao da nije navikao na ovakve siutuacije, imajući u vidu da je Bur Ridž miran gradić u kome se ovakve stvari retko dešavaju.

Tekst/Foto: Antonije Kovačević

YOU MAY LIKE