Chicago
64°
Mostly Cloudy
6:45 am6:36 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 1mph ESE
Humidity: 83%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 0
SatSunMon
77/61°F
77/63°F
79/63°F

Published 2 years ago

By Antonije Kovačević

KAMIONDŽIJA UPUCAO SRBINA U ČIKAGU: Nikolu Mišovića (29) ubio čovek koga je zaposlio dan ranije!

Kragujevčanin Nikola Mišović(29) juče je u poslepodnevnim časovima ubijen u predgrađu Čikaga nakon što je na njega iz pištolja pucao vozač Džeremi Džerom Spajser, koji je radio u njegovoj firmi. Počinilac, inače Afroamerikanac, ranio je tom prilikom još jednu državljanku Severne Makedonije u istoj zgradi, saznaje Serbian Times.

Incident sa smrtnim ishodom desio se u kancelariji transportne kompanije “Winners Freight LLC” čiji je vlasnik Mišović, a krvavi pir napadač je nastavio u drugoj kompaniji (“Force”) koja se nalazi u istom objektu, a čiji je vlasnik Makedonac. Nakon što ga je policijska potera stigla kod obližnje pumpe osumnjičeni za ubistvo izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu.

Nikola Mišović nije ostao na mestu mrtav, ali je na žalost preminuo na putu do bolnice, Zdravstveno stanje ranjene devojke, Makedonke, stabilno je i ona se nalazi van životne opasnosti.

TRAGIČAN KRAJ: Nikola Mišović nastradao u sopstvenoj kompaniji, od ruke čoveka kome je dao posao

Prema informacijama do kojih smo došli ubica je u kompaniji “Winners Freight LLC” počeo da radi nedavno, nakon što je lično Mišovića zvao i zamolio ga da ga primi na posao. Odvezao je samo jednu vožnju, posle koje je iz još nerazjašnjenih razloga banuo u kancelariju kod Mišovića i posle niza uvredljivih reči na račun Srba ispalio u njega smrtonosni hitac.

Nakon toga je otišao u prostorije kompanije “Force” koje se naleze u istoj zgradi, a u kojoj je prethodno zbog problematičnog ponašanja dobio otkaz, i ranio devojku. Sve se ovo dešavalo između 15-15.30 časova.

Naoružani napadač je zatim pobegao sa lica mesta, da bi ga ubrzo zatim policija pronašla nedaleko odatle, u Medison ulici. Kada je opkoljen i pozvan da se preda, osumnjičeni je naočigled policajaca pucao sebi u glavu.

Proglašen je mrtvim na licu mesta, saopštila je policija.

ZLOČIN U MIRNOM PREDGRAĐU ČIKAGA: Šef policije Džon Maden dao je izjavu za medije

Džon Maden (John Madden), šef policije gradića Bur Ridž (Burr Ridge), u kome se incident desio, medijima je izjavio je kako organi reda još uvek ne znaju motive zločina.

On je za Serbia Times priznao da nije navikao na ovakve siutuacije, naglašavajući da je Bur Ridž miran kraj u kome se ovakve stvari retko dešavaju.

Tekst/Foto: Antonije Kovačević

YOU MAY LIKE