Connect with us

aktuelno

TOP 5 najčitanijih Serbian Times tekstova u 2020. godini!

Published

on

Dragi čitaoci, došao je i taj dugo očelivani 1. januar. Iza nas je teška 2020. godina koju mnogi neće rado pamtiti, ali ipak, nama će i ona ostati draga jer smo u njoj stekli veliki broj prijatelja, pratilaca i fanova.

Nadamo se da će vas ove godine biti još više i da će naša zajednica nastaviti da raste! Hvala Vam na poverenju!

Danas, za Vas izdvajamo 5 tekstova koje ste najviše čitali tokom prethodne godine. Kada pogledate listu, videćete da ova 2020. ipak nije bila tako loša.

  1. Priča o Katarini Ristić koja je seminarskim radom na temu “Bosanski genocid” uzburkala duhove u školi u Čikagu, što je dovelo do toga da je iz školskih knjiga izbačena propaganda koja Srbe prikazuje u lošem svetlu, a Srbiju optužuje da je počinila genocid i ubila 200.000 ljudi u Bosni!
  1. Nakon pobede demokratskog kandidata Džoa Bajdena na predsedničkim izborima u SAD, duhovi na Balkanu su se ponovo uzburkali, a priliku da stane u zaštitu svoje zemlje iskoristio je srpski princ Filip Karađorđević koji je novoizabranom predsedniku najmoćnije zemlje sveta poslao snažnu poruku!
  1. Ilijana Todorović, jedna od 15 najboljih inostranih advokata u SAD i nosilac tri mastera prava s najvišim počastima, izvela je pravnu analizu i time potpuno dekonstruisala skandalozni Zakon o slobodi vjeroispovijesti u Crnoj Gori!
  1. Trogodišnja Nikolija Vujović je najmlađa zvezda Instagrama, a video klipovi u kojima komentariše sebe i svet oko sebe izazvali su lavinu oduševljenja među populacijom na društvenim mrežama, pa je u veoma kratkom roku prikupila desetine hiljada pratilaca i obožavalaca.
  1. Nekada treba ostaviti reči po strani… Pogledajte ovaj prelepi video!

Srećna Nova godina! Vaš, Serbian Times!

Advertisement