Connect with us

Amerika

NAJMLAĐA ZVEZDA INSTAGRAMA: Nikolija(3) iz Čikaga je mamina “kućna devojčica” i nasmejaće Vas do suza! (VIDEO GALERIJA)

Published

on

Trogodišnja Nikolija Vujović je najmlađa zvezda Instagrama, a video klipovi u kojima komentariše sebe i svet oko sebe izazvali su lavinu oduševljenja među populacijom na društvenim mrežama, pa je u veoma kratkom roku prikupila desetine hiljada pratilaca i obožavalaca.

Da je Nikolija oduvek obećavala može da posvedoči i potpisnik ovih redova, koji je njen talenat da zabavi i zasmeje otkrio još pre dve godine u jednom čikaškom parkiću (vidi fotku ispod).

DOK JOŠ NIJE POSTALA ZVEZDA INSTAGRAMA: Nikolija sa drugaricom Simonom

Niki je u međuvremenu porasla, a njena mama je, po sopstvenom priznanju, odlučila da njene komentare podeli javno, “da se ne bi samo ona smejala” u ovim danima i mesecima izolacije i pandemije.

– Zbog korone sam privremeno ostala bez posla, sedim kući u izolaciji i po ceo dan slušam njene upadice i doskočice. Podelila sam to sa nekoliko prijatelja i familijom u Srbiji, pa su me oni nagovorili da je snimam i to objavljujem na Instagramu. Nisam, iskreno, imala nikakva očekivanja, a onda su ljudi počeli da lajkuju, šeruju, pišu komentare, šalju poruke tako da sam se i sama našla u čudu, kaže Andrijana Vujović, Nikolijina majka, koja je pre 13 doselila u Ameriku iz rodnog Beograda.

Dok je tata Željko (inače Smederevac) na putu i vozi kamion, ona sa ćerkom kuva, pere veš, igra se u parkiću, a usput njih dve pričaju od kućnim obavezama, higijeni, dijeti, slatkišima…

KADA JE BILA SAMO MAMINA I TATINA ZVEZDA: Nikolijin drugi rođendan

-Od kad se rodila bila je pričljiva i posebna. Ne zaklapa, što se kaže. Mnogi su me savetovali da i ranije to uradim, ali mi obaveze nisu dozvoljavale. Sada u karantinu upotpunim vreme i nama, a drago mi je da obradujemo i druge i stavimo im osmeh na lice u ova teška vremena. Nemamo za sada ambicije da zarađujemo novac na tome, ali kako se stvari odvijaju, ko zna…zaključuje “mama kućne devojčice”, kako se Andrijana od skora naziva, a sve zbog klipa koji je izazvao najviše oduševljenja na društvenim mrežama.

Poslušajte na današnji Praznik rada kao se mala Nikolija bori za svoja radnička prava… 🙂

Evo kako izgleda kada Niki odluči da krene sa rigoroznom “voćnom dijetom…

A evo kako se zabavlja sa kućnim ljubimcem…

Zašto ne pojesti jedno dete od Zečice, kad ih već ima toliko…

Nikolija je ozbiljno shvatila da mere lične higijene u dane pandemije…

Malu pametnicu i njene dogovovštine možete svakodnevno pratiti na Instagram profilu njene mame @ancika.86, a Serbian Times će Vas redovno izveštavati o njenim “provalama”.

Samo da ne bude kao Baka Prase kad poraste 🙂

Tekst: Antonije KOvačević Foto: Privatna arhiva

Advertisement