Connect with us

aktuelno

BRAVO, PRINČE! Filip Karađorđević poručio Bajdenu: Naneli ste mnogo štete Srbiji, nadam se da nećete ponoviti greške!

Published

on

Američki izbori su i dalje centralna tema svih svetskih medija. Nakon najave predsednika SAD Donalda Trampa da ne odustaje od borbe da dokaže izbornu krađu ali da je naložio svojoj administraciji da se pripremi za primopredaju vlasti, pobedonosno se oglasio protivkandidat Džo Bajden.

On je na svom tviter nalogu napisao:

-America is back! (Amerika se vratila!)

SVOJOM KRATKOVIDOM POLITIKOM NANEO VELIKU ŠTETU SRBIJI: Džo Bajden

Na ovaj njegov tvit odgovorio je srpski princ Filip Karađorđević, rečima koje su izazvale veliku pažnju na društvenim mrežama.

-Nadam se da ćete se srediti i da ćete poštovati suverenitete drugih zemalja. Na primer suverenitet i teritorijalni integritet Srbije. Neki vaši postupci u prošlosti stvorili su mnoge probleme mojoj zemlji. Nadam se da nećete ponoviti takve greške, napisao je u svojoj poruci princ Filip.

Nadam se da ćete se srediti i da ćete poštovati suverenitete drugih zemalja. Na primer suverenitet i teritorijalni integritet Srbije. Neki vaši postupci u prošlosti stvorili su mnoge probleme mojoj zemlji. Nadam se da nećete ponoviti takve greške

Princ Filip Karađorđević

Hrabro, brižno i državnički, rekli bismo. A tako misli i ogromna većina onih koji su pročitali te rečenice.

Posle mnogo tuge i magle, pred dinastijom Karađorđević su, čini se, bolji dani, nadamo se sa princom Filipom kao prestolonaslednikom i budućim kraljem Srbije.

Piše: Antonije Kovačević Foto: Twitter /Filip Karađorđević

Advertisement