Chicago, IL
32°
Sunny
6:33 am5:34 pm CST
Feels like: 28°F
Wind: 4mph SE
Humidity: 54%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
34°F
32°F
32°F
32°F
32°F
SunMonTueWedThu
55°F / 37°F
59°F / 50°F
63°F / 36°F
41°F / 21°F
43°F / 30°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

TERORISTI PALI U SRBIJI: Avganistanci uhapšeni u Subotici, među njima snajperista na poternici Francuske!

U Subotici je danas uhhapšeno 109 migranata, od kojih je 25 bezbednosno interesantno, a dve osobe potražuje svetska policija, prenosi RTS. Radi se o generalima i oficirima avganistanske vojske za kojima je Francuska raspisala međunarodnu poternicu za najteža krivična dela među kojima je i teroririzam.

Radna grupa za borbu protiv krijumčarenja ljudi i iregularnih migracija danas je na području Radanovačke šume kod Subotice pronašla je 109 iregularnih migranata, od kojih je 25 bezbedno interestanih lica, protiv kojih će biti preuzeti mere u skladu sa zakon.

Među pronađenim migrantima, otkrivena su dva lica koja potražuju svetske policije zbog više različitih krivičnih dela. Kako RTS saznaje, jedan od njih je Abdul Basir Hašami.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Tokom akcije, policija je pretragom terena pronašla automatsku pušku sa dva pripadajuća okvira i municijom, kao i manju količinu marihuane.

Migranti, koji nisu bezbednosno interesantni biće prebačeni u prihvatne centre.

Pripadnici Radene grupe sproveli su i akciju pojačane kontrole na teritoriji Horgoša, gde su pronašli … migranata koji će biti prebačeni u prihvatne centre.

Akcije su sprovedene u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju ilegalnih migracija, uz angažovanje pripadnike Radne grupe, formirane po nalogu ministra unutrašnjih poslova, u saradnji sa novosadskim odredom Žandarmerije i Upravom granične policije.

POVEZANE TEME:

OTVOREN PRELAZ MERDARE: Počelo uklanjanje srpskih barikada na KiM!

POSLE POLA GODINE U PRITVORU: Srbin uhapšen na Gazimestanu pušten na slobodu!

ISPOVEST MLADIĆA O HORORU U PIROTU: “Ovo je neki otrovan gas, tu ćemo da umremo!”

Izvor: RTS
Foto: MUP Srbije

YOU MAY LIKE