Connect with us

aktuelno

“SVI ŽIVOTI SU BITNI”! Pripadnik BLM zbog ovih reči ubio majku(24) dvoje dece!

Published

on

Mlada majka iz Indianapolisa, Džesika Doti Vitaker (24), ustreljena je posle rasprave na ulici sa pripadnicima pokreta Black Lives Matter.

Incident je počeo svađom oko pitanja “Black Lives Matter”, prenosi Foks 59.

Džesika, inače medicinska sestra, šetala je sa svojim partnerom Hozeom Ramirezom i dvojicom prijatelja u 3 ujutro kada su naišli na četiri muškarca i jednu ženu.

UBIJENA ZBOG TRI REČI: Džesika Doti Vitaker

Krenula je rasprava na rasnoj osnovi, u kojoj je Džesika razbesnela aktiviste BLm izjavom “All lives matter” (Svi životi su važni), nakon čega su se dve grupe razišle. Međutim, pripadnici BLM su napravili sačekušu ispod za Džesiku, njenog verenika i njihovo dvoje prijatelja.

“Mislili smo da su otišli, ali su nas oni sačekali ispod mosta i tada su je pogodili. Uzvratio sam na njihov napad iz mog pištolja, ali nikoga nisam pogodio”, izjavio je Hoze Ramirez za medije.

Robert J. Doti, otac žrtve, izjavio je na dan sahrane njegove ćerke da traži pravdu. Njen suprug se nadovezao na te reči:

-Nije trebalo da izgubi život. Ima trogodišnjeg sina kojeg je jako volela, teško je objasniti detetu da je njegova mama na nebu, izjavio je uplakani suprug Ramirez za Foks 59.

KAKO OBJASNITI DETETU: Džesika sa njenim sinom

“Prolazimo kroz težak period, trogodišnjak ne razume da je njegova mama sada u raju. Ono što želim jeste pravda za Džesiku i njenu porodicu“, dodao je Ramirez.

Ubice nastradalih i dalje su na slobodi.

IZVOR: Dailywire FOTO: Pixabay

Advertisement